• Εσείς που γράφετε για την δωρεάν Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ έχετε υπολογίσει και την παρακράτηση του 6% (έργο ΣΥΡΙΖΑ) από τις κύριες συντάξεις υπέρ ΕΟΠΥΥ; Ή γιατί δεν είστε συνταξιούχοι απλά δεν σας ενοχλεί; Όταν αρμέγεις την βάση δεν το λες και αριστερό επίτευγμα… την ίδια ώρα που απαλλάσσεις τους εφοπλιστές. (Αλέξανδρος Σύρρος)
  • Οι ΑΝ.ΕΛ. δεν κατεβαίνουν στις εκλογές, διότι είναι όλοι ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ. (Giorgos Tsimentas)
  • Καλά…εκεί στο ΚΙΝΑΛ τα ‘χουνε παίξει τελείως ! Βάζουν υποψήφιο τον Χαρδαβέλα που είναι στα αζήτητα κι αφήνουν έξω την Νικολούλη που είναι πάνω στην τηλεοπτική της ακμή και θα τους έβγαζε κι από το τούνελ που βρίσκονται ! (Γιώργος Γιαννόπουλος)
  • Χτες σε καφενείο της Αθήνας άκουσα κάτι πρωτότυπο από συνταξιούχο… Είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ομοιογενές πολιτικό κόμμα, είναι η σακούλα από την ηλεκτρική σκούπα… Έχει συγκεντρώσει όλα τα ετερογενή πολιτικά σκουπίδια.» (Evaggelos Kytinos)
  • Όπως προκύπτει από τις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, η εταιρεία εκμετάλλευσης («Αττική Οδός») πλήρωνε επί πολλά χρόνια στην εταιρεία συντήρησης («Αττικές Διαδρομές») 50-70 εκατ. ευρώ ετησίως. Τώρα το ποσό έχει πέσει λίγο χαμηλότερα από 50 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά ουσιαστικά πηγαίνουν «από τη μία τσέπη στην άλλη», δεδομένου ότι το 80% της εταιρείας συντήρησης ανήκει στους δύο κατασκευαστικούς ομίλους («Ελλάκτωρ»- «Άβαξ») που κατέχουν και το 99,96% της Αττικής Οδού: Ό,τι ξόδευαν ως ιδιοκτήτες της μιας εταιρείας, το έπαιρναν ως μέτοχοι της άλλης. (Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών)
  • Ποιος έχασε την αξιοπρέπειά του και τη βρήκε ο κηπουρός; Ραγκούσης 2017: «Θα έρθει μια μέρα που ο Τσίπρας θα ξυπνήσει και δεν θα μπορεί να αντέξει τα αποτελέσματα της αθλιότητας με την οποία πολιτεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί που από το ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, το έκαναν για 7 χιλιάρικα.» Του τέλειωσαν φαίνεται τα αποθεματικά και είπε να πάει για τα 7 σιγουράκια… (Anastasopoulos Ioannis)

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!