Οι Έλληνες μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο γίνονταν μια γροθιά, μας έλεγαν κάποτε στο σχολείο και περάσαμε έτσι πολλά χρόνια… στα σχολεία, στο υποσυνείδητό μας. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε και οι πολιτικές επιλογές μας αποδείχτηκαν φρούδες. Η κοινή λογική μάλλον δεν επικράτησε και αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει ως εξής – σε περίπτωση που είστε ακόμα στους δρόμους και πανηγυρίζετε για τις επιτυχίες των ομάδων σας και δεν έχετε πάρει χαμπάρι:

  • Η φέτα έχει τη φτηνότερη τιμή από τις χώρες της Ε.Ε. Όλα αυτός θα σας τα λέει πια…
  • Δηλητηριάστηκαν παιδιά από σχολικά γεύματα που μοιράστηκαν στη Λαμία και πριν προλάβει η Δικαιοσύνη να διενεργήσει έρευνα -είχε κίνηση ο δρόμος, τα φανάρια ήταν χαλασμένα- το εργοστάσιο παρασκευής των γευμάτων πήρε φωτιά. Αφ’ εαυτού της! Μαθαίνουμε, μάλιστα, πως η εν λόγω εταιρεία και στο παρελθόν δεν πληρούσε τις προδιαγραφές (δύο φορές, παρακαλώ) αλλά παρ’ όλα αυτά έχει πλούσιο ιστορικό συνεργασίας με το Δημόσιο και το διαδίδει με καμάρι.
  • Οι ελλείψεις στα φάρμακα έφτασαν το 40%, ενώ για να κάνεις εγχείρηση σε δημόσιο νοσοκομείο, με απογευματινό ραντεβού, πρέπει πρώτα να δώσεις ένα νεφρό – τα πρωινά ραντεβού είναι κλεισμένα μέχρι το 2054.
  • Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές αποφυλακίζονται (πάντα με νόμιμο τρόπο) καταδικασθέντες χρυσαυγίτες, ενώ ταυτόχρονα το φίλα προσκείμενό τους κόμμα που τρούπωσε στη Βουλή χωρίς να το καταλάβει κανείς, παραμένει στη θέση του διότι «το Εκλογοδικείο μετέθεσε την έκδοση τελικής απόφασης για την κοινοβουλευτική παρουσία τους», όπως διαβάζουμε.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα «ασήμαντα» τις τελευταίες μέρες, σύσσωμοι οι Έλληνες ξεχύθηκαν στους δρόμους μέχρι πρωίας, ενωμένοι, για να προσκυνήσουν «σώβρακα και φανέλες», κατά τον αείμνηστο Πανούση. Γιατί είναι ξεκάθαρο, πως η Φιορεντίνα και η Ρεάλ υπονομεύουν την οικονομία και την εθνική κυριαρχία μας.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!