Άγιε μου Σώστη, σώσε με!

Φέρανε τον Σταμάτη Kριμιζή από τη NASA, για να διευθύνει τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, αλλά δεν «άκουγε»! Τους τα είπε χωρίς υπεκφυγές, ότι είναι άσχετοι, ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία κι ότι, σαν κερασάκι, εάν ψάχνεις τι τρέχει, follow the money! Κι αυτοί, απτόητοι, killers γαρ, Παπάς και Σια, βάλανε έναν ανεκδιήγητο στη θέση του που στο προσωπικό του blog εκθειάζει τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη για τα «πολλαπλά θαύματα» που είχε κάνει και που «έβλεπε ολόκληρο το Σύμπαν πιο μακριά κι απ’ το πιο προηγμένο αστρονομικό τηλεσκόπιο». Αυτός, λένε, θα μας πάει πιο γρήγορα στο διάστημα με το σκάφος που του άφησε ο Άγιος Πορφύριος!

Λουκάς Χιωτάκης 

Το τσίρκο του Τσίπρα

Ακόμα και ανέκδοτο να είναι, δείχνει την ποιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι χωράνε στον τορβά. Οι έννοιες αριστεροί, δεξιοί, διαπλεκόμενοι, δικοί μας, λαμόγια, όλα ένα χαρμάνι, φύρδην μίγδην. Σημασία έχει να ανακατεύουμε την τράπουλα, να κερδίζουμε χρόνο, να ξεπουλάμε τη χώρα, να στραγγίζουμε τον κοσμάκη, να κάνουμε κολεγιές, να διατηρηθούμε σε πόστα όσο γίνεται περισσότερο. Γι’ αυτό καθόλου δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια ότι από το team  του Μαρινάκη και τη θέση του δημοτικού σύμβουλου στον Πειραιά, οι Συριζαίοι φλερτάρουν τον γιο του Κόκκαλη για να τον κάνουν ευρωβουλευτή, όπως ψιθυρίζεται στο λιμάνι. Όλα θα τα δούμε στο τσίρκο του Τσίπρα, ΟΛΑ!

Λαυρέντης Γκόγκας

Διόδια και στο Σύνταγμα

Μπορεί το κομμάτι της Εθνικής μέχρι την Κηφισιά να έχει κατασκευαστεί πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά οι πολίτες θα το πληρώνουνε τώρα σαν καινούργιο, με τα διόδια που θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα καταργούσε τα διόδια! Μετά, τα επόμενα θα μπούνε στην Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι κοντά στο σπίτι του Τσίπρα, στη Λ. Αλεξάνδρας μπαίνοντας για τα Εξάρχεια στο δρόμο που είναι το σπίτι του Φλαμπουράρη, στον Κολωνό εκεί που ήταν το αναψυκτήριο του Μπουρνέλη, στου Μακρυγιάννη πίσω από το Μουσείο της Ακρόπολης και στο Α΄ Νεκροταφείο για να μην έχουν παράπονο κι οι αποθαμένοι!

Μπ. Ροϊλός

Θα πεθάνετε που θα πεθάνετε

Ευκαιρία βρήκανε, σου λέει και πόλεμος να μην γίνει, ας δώσουμε μερικά δισ. για φρεγάτες στους Γάλλους και για αεροπλάνα στους Αμερικάνους, να τους έχουμε πόρτα για το χειμώνα. Όταν θα αρχίσουν να μας κυνηγάνε οι δικοί μας, να έχουμε κάπου να βρούμε θαλπωρή. Κι όσο δεν μας πετροβολάνε οι Έλληνες, θα τους στραγγίζουμε και θα τα χώνουμε στους υψηλούς μας προστάτες που θέλουν κι αυτοί το κατιτίς τους. Εξάλλου, σκέφτεται ο Συριζαίος, θα πεθάνουν που θα πεθάνουν οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι από τις αφαιμάξεις, ας πάνε τουλάχιστον τα λεφτά τους στους συμμάχους μας. Σωστός!

Εριέττα Θάνου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!