Μαθημένοι οι δοσίλογοι

 

Στο κύριο άρθρο της Τετάρτης 24/2, και έπειτα από τα ελληνικά και ξένα δημοσιεύματα για αυτές τις εικόνες ντροπής, ήρθε η Καθημερινή με το κύριο άρθρο της να δικαιολογήσει, υποστηρίζοντας πως η αιτία γι’ αυτές είναι η «εμπεδωμένη κουλτούρα αυθαιρεσίας», η οποία μάλιστα «δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά».

«Κανείς δεν θέλει να βλέπει αστυνομικές επιχειρήσεις στον χώρο του πανεπιστημίου. Δεν είναι αυτή η κανονικότητα που θέλουμε. Όμως, στο ΑΠΘ έγινε αυτό που ζητούσε και η αντιπολίτευση: Οι πρυτανικές αρχές κάλεσαν τη δημόσια δύναμη –όχι κάποιο ειδικό σώμα– για να λυθεί μία κατάληψη. Η εμπεδωμένη κουλτούρα αυθαιρεσίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Οι άλλοι τρόποι έχουν αποτύχει» ανέφερε συγκεκριμένα, δίνοντας πλήρη κάλυψη στις εικόνες του αίσχους της περασμένης Δευτέρας, για τις οποίες υπήρξε έως και παρέμβαση υποψηφίων διδακτόρων/ισσών κατά της κρατικής καταστολής. (The Press Project)

Πταίσματα είναι αυτά για την Καθημερινή με το ένδοξο παρελθόν της δικαιολόγησης των αγριοτήτων των χιτλερικών στην Ελλάδα!

Γρηγόρης Καλογιάννης

 

Κατά Μάνδρου

Ο πρωθυπουργός που ενημερώνεται απευθείας από την ΕΥΠ που ξέρει και τι ώρα τραβάς καζανάκι, δεν ήξερε για τον Λιγνάδη και τον εξαπάτησε με την υποκριτική του τέχνη και τα 7 του Όσκαρ. Εσύ όμως που έστειλες το παιδί σου για μάθημα στον Διευθυντή του Εθνικού που τον τοποθέτησε εκεί ο ίδιος πρωθυπουργός που ενημερώνεται από την ΕΥΠ μαζί με την υπουργό Πολιτισμού, έπρεπε να ξέρεις πως θα βιαστεί. Στα εξηγεί όμορφα η Μάνδρου νοικοκυραίε κυρ-Παντελή ή θες να στα ζωγραφίσει κιόλας;

Chris Toutouzas

 

 

Αφηλεκτρίζουν τη ΔΕΗ

 

Με χιόνι μιας μέρας, χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, από τις πιο φτωχικές ως τις πιο εύπορες συνοικίες, έμειναν χωρίς ρεύμα για πολλές μέρες, επειδή οι κυβερνήσεις συστηματικά και επί τούτου διαλύουν τη ΔΕΗ για να τη μοιράσουν στους «επενδυτές» που παίρνουν επιδοτούμενοι τα φιλέτα της! Το είπε ρητά ο πρωθυπουργός στην Κ.Ο. της Ν.Δ.: οι επενδύσεις στην ΔΕΔΔΗΕ που φροντίζει για τη λειτουργία των δικτύων μειώθηκαν, κατά την τελευταία δεκαετία, κατά 75%! Για να χάσει την αξία της, να ξεπουληθεί με ελάχιστο προσωπικό ως προβληματική στους ιδιώτες. Οι καλοπερασάκηδες στη Βουλή δεν ανησυχούν…

Πέτρος Ιγνατιάδης

 

 

Ο Λιγνάδης, ο Άρης και η Κομανέτσι

 

Ο υψηλού πολιτιστικού επιπέδου ακροδεξιός συνεργάτης και βουλευτής της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης αποκάλεσε κίναιδο και παιδεραστή τον Άρη Βελουχιώτη για αντιπερισπασμό στην υπόθεση Λιγνάδη και ο Γ.Γ. Δημήτρης Κουτσούμπας αντέδρασε δικαιολογημένα, για να τον πιάσει, όμως, στο στόμα της η Έλενα Ακρίτα η οποία εκδιωχθείσα από τους Μαρινάκηδες με τους οποίους επί έτη πολλά συνεργάστηκε, ανέφερε ότι και επί Στάλιν (πριν από 70-80 χρόνια) έγιναν σκάνδαλα στα Μπολσόι και ο γιος του Τσαουσέσκου (πριν από 40 χρόνια) φέρθηκε άσχημα στη Νάντια Κομανέτσι! Όταν πρέπει κάθε μέρα να γράφεις μια εξυπνάδα-χοντράδα, είτε για να σε ανταμείβουν οι εφημεριδάρχες είτε για να παίρνεις πολλά like στο fb, δεν εκπλήσσεις όταν χάνεις το μέτρο!

Μαρία Παπαγεωργίου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!