Δεν ήταν τυχαίο που συνέβη στην πατρίδα του Τζορτζ Όργουελ, του καλύτερου χρονικογράφου της αγγλικής κουλτούρας και επινοητή της φράσης «Αστυνομία της Σκέψης»

Το μήνυμα το έστειλε με όλους τους επίσημους τύπους η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στις αρχές του έτους, όπως σημειώνει το blog Infinite Thought (17/6) που το έλαβε τώρα, σε κάποια πανεπιστήμια, πανεπιστημιακούς κ.λπ., με το αίτημα να καταδίδουν οι καθηγητές τις πολιτικές δραστηριότητες των φοιτητών τους.
Το παραθέτουμε. Τα σχόλια περιττεύουν.

Χαιρετίζω
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους
Καθώς ο φοιτητικός πληθυσμός επιστρέφει στη δουλειά, προβλέπουμε την επανάληψη με ανανεωμένο σθένος των διαμαρτυριών και των διαδηλώσεων. Αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται η κατάσταση και προσπαθούμε να την παρακολουθήσουμε.
Γνωρίζω ότι ακόμη είναι νωρίς και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά μπορεί να έχει σημασία να μελετηθούν ενδεχόμενα σχέδια για πιθανές απόπειρες καταλήψεων στις 18/19 Ιανουαρίου από συνελεύσεις φοιτητών/διδακτικού προσωπικού στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου.
Μπορεί να γίνουν στόχος διαμαρτυριών τα τμήματα Οικονομικών για τις περικοπές και το κλείσιμο κάποιων πανεπιστημιακών τμημάτων, όπως και για την αύξηση των φοιτητικών διδάκτρων.
Υπάρχουν και άλλες πιθανές ημερομηνίες σχεδιαζόμενων διαμαρτυριών, στις 22, 26, 29 Ιανουαρίου, ασφαλώς τα πράγματα βρίσκονται υπό εξέλιξη και θα σας συμβουλεύουμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν με την επιρροή σας σε διάφορους συναδέλφους σας θα μπορούσατε να συλλέξετε κάθε σχετική πληροφορία που θα ήταν χρήσιμη για εμάς, ώστε να προβλέψουμε πιθανές διαδηλώσεις ή καταλήψεις, και θα σας παρακαλούσα να μου την προωθήσετε, ώστε να ενημερώσω όλους τους αρμόδιους και το Τμήμα Δημόσιας Τάξης, εάν εμφανιστεί η ανάγκη αστυνομικής παρέμβασης.
Ευχαριστώ
Τζέισον

Τζέισον Μπέινσμπέργκερ – αστυνομικός διοικητής
SO15 – Αντιτρομοκρατική Διοίκηση-Αποτροπή
Κινητό: 07795 237 778
Γραφείο: 11th Floor Holborn Police Station
London Borough of Camden
Η αλληλογραφία στο:
Room 1601 Tower Block
Νέα Σκότλαντ Γιαρντ
Broadway
Λονδίνο
SW1H 0BG
Τηλ.: 020 7230 0556 (Μονάδα Υποστήριξης)

* Η μητροπολιτική Αστυνομία είναι εδώ στο Λονδίνο – στους δρόμους και στην κοινότητά σας και εργάζεται για να καταστήσει την πόλη σας ασφαλή.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!