Αίφνης, «σκάει» ο Νορθ Στρημ!

Ορυμαγδός: «οι Ρώσοι τίναξαν τον αγωγό»! Έβαλαν δηλαδή τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους. Σανό τα πρόβατα, μουγγά τα πρόβατα! Χαρές μεγάλες το Ιερατείο! (Άλλωστε, τι τα «κατασκευάζει» τα πρόβατα, τόσα χρόνια τώρα;!)

Στη συνέχεια, άκρα του τάφου σιωπή για τους αγωγούς. Η πρώτη όμως εντύπωση κερδήθηκε. Άλλη μια επιτυχία του Ιερατείου.

Κατόπιν, έγκυροι δημοσιογράφοι παραθέτουν στοιχεία για την ανατίναξη των αγωγών από τη CIA, το ΝΑΤΟ, τη Νορβηγία κι ολίγον από Δανία.

Ε και;

Οι εν λόγω δημοσιογράφοι είναι πουτινάκια (κι ας έχουν πάρει Πούλιτζερ), ψεκασμένοι και γραφικοί! Το Ιερατείο ξέρει, τα πρόβατα όχι, λείπουν απ’ τον πλανήτη για δουλειές.

Πάνω απ’ τον όποιον πλανήτη εμφανίζονται αίφνης μπαλόνια –μην είναι UFO;– μην είναι κατασκοπευτικά 007;

Κι αν είναι UFO, μπορούμε και τα καταρρίπτουμε; Είμαστε δηλαδής οι κυρίαρχοι του Γαλαξία; Ποιος να ξέρει; Το Ιερατείο ξέρει, εμείς όχι!

Καταρρίπτουν μπαλόνια οι Αμερικάνοι, καταρρίπτουν οι Καναδοί, καταρρίπτουν οι Κινέζοι, δεν μπορούν να τα καταρρίψουν οι Ρουμάνοι, ώσπου αίφνης πάλι, σκάει η φούσκα ή μάλλον το μπαλόνι και «αποδεικνύεται» ότι τα μπαλόνια ήταν αθώα εμπορικά πλάσματα και αδίκως οι πύραυλοι τα παρεξήγησαν! Εκ

 του Ιερατείου κι αυτή η εξήγησις, ξέρουν οι αλγόριθμοι των ιερογλυφικών, εμείς ούτε ελληνικά δεν γνωρίζουμε πλέον (μας φαίνονται κινέζικα).

…………….

Ωπ! Μυστηριώδη ρωσικά υποβρύχια οπλισμένα με πυρηνικούς πυραύλους αρμενίζουν στη Βόρεια Θάλασσα, λέει η Νορβηγία που στην περιοχή αυτή ψαρεύει φάλαινες, ξηγάει ονείρατα κι επεξεργάζεται φύκια (και φίδια)!

Εμείς; Χαμπάρι!

Σκάει τραίνο με τοξικά χημικά στο Οχάιο. Νέφος μεγέθους Τσερνομπίλ. Φωτογραφίες να σε πιάνει ρίγος! Λίμνες με νεκρά ψάρια, νεκρά ζώα στα λιβάδια. Συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι. Μπλοκάρονται περιοχές.

Είδατε τίποτε στα κανάλια;

Ούτε καν στο BBC; –τι μου λέτε;– πέφτω απ’ τα σύννεφα ή μάλλον

από τις «μυστηριώδεις σκιές στους δακτυλίους του Κρόνου» που αίφνης (πάλι) παρατήρησε η NASA, χωρίς όμως να μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για μπαλόνια των Κινέζων ή φάλαινες των Ρώσων από τη Βόρεια Θάλασσα και τα νησιά Νιμπελούγκεν

ή τα αστρονομικά ποσά που φαίνεται να έχει ενθυλακώσει η Ούρσουλα φον ντερ Ύμπερ Άλλες για τα εμβόλια της Πφάιζερ…

………

Δεν καταλαβαίνω, Χριστό!

Το Ιερατείο όμως (που τον σταύρωσε κιόλας) καταλαβαίνει! Τι; Ότι μια ομάδα από το Ισραήλ, η «Ομάδα Χόρχε» μπορεί να παρεμβαίνει διαδικτυοϊντερνετικώς και να επηρεάζει ή να διαμορφώνει σε πολλές χώρες τις εκλογικές επιλογές εκείνων που δεν καταλαβαίνουν τα σανσκριτικά που όμως καταλαβαίνει το Ιερατείο και ούτω πώς (μας) γαμάει και (μας) δέρνει.

………

Πλην όμως! Ας είμεθα αισιόδοξοι!

Αν δεν μπορούμε να βάλουμε τη λογική (μας) να δουλέψει, ας βάλουμε το λογισμικό (μας)…

 ΣΤΑΘΗΣ Σ.
16•II•2023

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!