Υποθέτω πως τηλεόραση παρακολουθείτε συχνά, επομένως δεν θα σας πω πως ανακάλυψα εγώ το ζεστό νερό. Αλλά μια και τα λέμε όλα μεταξύ μας, θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Έχω, λοιπόν, την εντύπωση πως η κυβέρνηση (καλο)πληρώνει τα κανάλια έχοντας κατά νου ένα σχέδιο αποσυντονισμού μέσω του αυτοσαρκασμού της ίδιας της εξουσίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Τι εννοώ: «Το να είναι κανείς προκλητικός, δεν τον κάνει και ισχυρό. Εμείς απέναντι στις προκλήσεις απαντάμε με ψύχραιμη αυτοπεποίθηση. Ψύχραιμη, γιατί δεν παρασυρόμαστε. Αυτοπεποίθηση, γιατί έχουμε καταφέρει, με διπλωματικές ενέργειες, να βάλει έναν κορσέ -ο οποίος φαίνεται πολύ στενός στην τουρκική πλευρά- όσον αφορά το αντικείμενο των συζητήσεων». Στ. Πέτσας, κυβερνητικός εκπρόσωπος. Θα μπορούσε να είναι νούμερο για stand up comedy.

«Κάναμε μια συμφωνία με την Τουρκία στο Βερολίνο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν συμφωνία, απλώς κρατήσαμε πρακτικά…αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν συμφωνία…». Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε.

«Είμαι και ευρωβουλευτής και ηθοποιός γιατί μπορώ να τα κάνω και τα δύο», όλα τα προλαβαίνει ο Αλ. Γεωργούλης, με μεγάλη επιτυχία έρχομαι να προσθέσω.

«Όσον αφορά στις επενδύσεις ανά την επικράτεια, σας διαβεβαιώ ότι θα έχουμε και τις επόμενες εβδομάδες πολλά καινούργια και καλά νέα. Θα τρίβετε τα μάτια σας. Το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για την Ελλάδα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Η Ελλάδα επί Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κερδίσει σε βαθμούς αξιοπιστίας, τη βλέπουν πλέον ως επενδυτικό προορισμό. Θα το δείτε και στην έκθεση Προόδου των Θεσμών. Εχθές τελείωσε το Review, πήγε περίφημα, ως Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων λάβαμε άπειρα συγχαρητήρια για την πρόοδο που έχει συντελεστεί». Ευκολάκι, ε; Άδωνις!

Όλοι αυτοί οι απερίγραπτοι τύποι (και πολλοί ακόμα ένθεν και ένθεν) με απύθμενο θράσος, μας περιγράφουν το θαύμα να ζεις σ’ αυτή τη χώρα!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!