Ειδήσεις στην τηλεόραση βλέπετε; Ενημερωτικές εκπομπές; Τέλεια! Υποθέτω πως έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασής μας, αφού όλα βαίνουν καλώς. Γιατί αυτή η κυβέρνηση, μην τη βλέπετε έτσι, έχει σχέδιο, όραμα και κυρίως αποφασιστικότητα.

Βασικός εκφραστής της είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το σαγηνευτικό χαμόγελο, τις αθλητικές επιδόσεις και προπαντός τα πιο πετυχημένα check-in. Koσμοπολίτης, καλοντυμένος και με κληρονομικό χάρισμα, παρακαλώ, στην εξωτερική πολιτική. Έχουν εκπλαγεί άπαντες ανά την υφήλιο το πώς απομόνωσε τον Ερντογάν, πώς ντρίπλαρε τον Τραμπ, πώς τον κατασυμπάθησε η Μελάνια αλλά και το πώς ελίσσεται σε όλα τα διπλωματικά πεδία. Αίλουρος, γατόνι, σου λένε…

Βεβαίως, βοηθάνε πάρα πολύ και οι υπουργοί και τα στελέχη. Ανιδιοτελείς, έξυπνοι, δραστήριοι, δημοκρατικοί και κυρίως προ-ο-δευ-τι-κοί! Α, να τα λέμε αυτά! Θα γνωρίζετε φυσικά πως η φωτογραφία της κυρίας Κεραμέως κοσμεί το λήμμα «προοδευτικός» στο λεξικό. Τι καινοτομίες, τι ιδέες, πόσο μπροστά από την εποχή της. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια απλή προσέγγιση προς τα Θεία -κάτι το περιστέρι τα Θεοφάνια, κάτι ο εναγκαλισμός με τον αρχιεπίσκοπο, κάτι οι αδιατάρακτες σχέσεις κράτους-Εκκλησίες- ήρθε η νέα υπουργός να κάνει το μεγάλο άλμα, να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο κάθε υπουργού που σέβεται τον εαυτό του. Mεγαλεία!

Κι αφού η Παιδεία και το Θρήσκευμα βρίσκονται σε καλά χέρια, τότε τι έχουμε να πούμε για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη; Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια σταθερή αξία για τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Ακλόνητος στις απόψεις και στις αρχές του, με λαϊκό έρεισμα και σεβασμό στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, αποτελεί πραγματικά τον πυλώνα του κυβερνητικού σχήματος.

Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος και δυνατός πάγκος. Παίκτες βγαλμένοι από τη βάση της παράταξης με σφραγίδες και πιστοποιητικά γνησιότητας. Ακόμα και ο Χρυσοχοΐδης ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή. Αριστεία παντού!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!