Συγκεκριμένος δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών καλύπτει με υπερβάλλοντα ζήλο το ρεπορτάζ του ΣYΡΙΖΑ. Μεθοδευμένα αναπαράγει τα διοχετευόμενα προς αυτόν (από ποιους άραγε;) στοιχεία για τη δράση, τις απόψεις, τις αντιλήψεις, τις ψηφοφορίες, τις τάσεις κ.λπ. εντός του ΣYΡΙΖΑ.

Έτσι και την Παρασκευή, 27/2, μετά από… εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ ανακάλυψε, τελικά, πόσοι ψήφισαν κατά της συμφωνίας παράτασης στην πρόσφατη Κ.Ο. του ΣYΡΙΖΑ. Είχε προηγηθεί διαρροή πως ήταν τρία τα κατά και δύο τα λευκά μια μέρα πριν, μετά είχε ακουστεί το σωστό, ότι ήταν 35-40 τα κατά και λευκά, ενώ ακούστηκε ότι μεταξύ των κατά ήταν και αυτό της προέδρου της Βουλής. Τελικά, μετά από «έρευνα» ο δαιμόνιος ρεπόρτερ ανακάλυψε την αλήθεια: κατά ψήφισαν μόνο εφτά βουλευτές. Πέντε της ΚΟΕ συν δύο της ΔΕΑ, αναφέροντας και τα ονοματεπώνυμά τους -όπως ακριβώς του είχε δοθεί η λίστα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω δημοσιογράφος διακρίνεται στο «αντικειμενικό» ρεπορτάζ. Αν πραγματικά ήθελε να μάθει πόσοι και ποιοι ψήφισαν κατά και λευκό, μπορούσε να μας τηλεφωνήσει να τον ενημερώσουμε. Αν θέλει μπορούμε να του μάθουμε και την προπαίδεια του 5, γιατί φαίνεται πως δεν την ξέρει.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι και μέλος του κόμματος. Τι να πει κανείς; Μάλλον ψωνίσαμε από… σβέρκο.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!