Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην Αίθουσα Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Δρόμου της Αριστεράς.

Το βασικό ζήτημα που θα απασχολήσει την εκδήλωση θα είναι το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό τοπίο στη χώρα, ποια είναι η κατάσταση πνευμάτων στην κοινωνία, τι χρειάζεται για να οικοδομηθεί μια διαφορετική προοπτική και το πώς μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ένα πολιτικό κίνημα διεξόδου. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει ο Ρούντι Ρινάλντι.

Επίσης θα υπάρξουν δύο ομιλίες, από την Μαρία Λαντζανάκη και την Σοφία Παπασπυρίδωνος για το εγχείρημα του Δρόμου, για το ρόλο που θέλει να παίξει το επόμενο διάστημα στα πολιτικά πράγματα, αλλά και το πώς φανταζόμαστε την προσπάθεια του.

Κλείνοντας θα υπάρχει παρουσίαση της νέας συνεργασίας του Δρόμου με την ιστοσελίδα Νόστιμον Ήμαρ από τον Θωμά Γιούργα, συνεκδότη του ενθέτου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα κεράσουμε ένα ποτήρι κρασί ή μια ρακί, να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε με όλους εσάς που είστε το στήριγμα της εφημερίδας. Όλους εσάς που κάνατε πάγια εντολή οικονομικής ενίσχυσης, που δώσατε έκτακτη οικονομική ενίσχυση, που βοηθάτε με πολλούς και διάφορους τρόπους τον Δρόμο να υπάρχει κάθε Σάββατο στα περίπτερα.

 

14600662_10210160693515204_1356119088_o

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!