500 βδομάδες είναι πολύς καιρός! Η διαδρομή του Δρόμου ήταν μεγάλη και δύσκολη! Ο Δρόμος βρήκε τις ισορροπίες του και γι’ αυτό και άντεξε και αντέχει. Χρειάζεται να συνεχίσει, στο θολό τοπίο που ζούμε. Για να προωθήσει το πρόταγμα της ανεξαρτησίας της Χώρας, για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να βοηθήσει στη συγκρότηση των πολιτικών υποκειμένων που αντιστοιχούν σε αυτούς τους στόχους.

Η ζωή ενός εντύπου που θέλει να προωθήσει μια ανεξαρτησιακή οπτική δεν πρόκειται να είναι εύκολη στο Ελληνικό προτεκτοράτο. Για να ακριβολογούμε πουθενά στον κόσμο δεν είναι εύκολη. Οι πιέσεις είναι τόσες, που αν δεν κλείσει για οικονομικούς λόγους, εύκολα στιγματίζεται σαν γραφικό ή εναλλακτικά, ενσωματώνεται και καταλήγει να αντιπολιτεύεται με… μέτρο, χωρίς να υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Όμως η πάλη για ένα πολυπολικό κόσμο και μια διαφορετική πορεία της Χώρας μέσα σ’ αυτόν, είναι ένα πεδίο ανοιχτό στο οποίο δεν υπάρχει «συνωστισμός» από ΜΜΕ, έντυπα ή ηλεκτρονικά. Συνεπώς ο δρόμος για το Δρόμο είναι δύσκολος, αλλά ανοιχτός. Καλή δύναμη!

*Ο Γιάννης Ραχιώτης είναι νομικός

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!