Στις 22-23 Φεβρουαρίου ο Δρόμος διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα κάστρα της Πελοποννήσου (Μυστράς, Μεθώνη, Κορώνη). Μια εκδρομή που απευθύνεται στους φίλους και τους αναγνώστες μας με σκοπό να γνωρίσουμε σημαντικά μέρη του τόπου μας, να μάθουμε την ιστορία τους αλλά και να περάσουμε μαζί μερικές ωραίες στιγμές.

Θα ξεκινήσουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το πρωί από την Αθήνα. Το ραντεβού μας είναι στο άγαλμα της Αθηνάς, Πεδίο του Άρεως, στις 08:30 η προσέλευση και στις 09:00 η αναχώρηση.

Θα πάμε κατευθείαν στο κάστρο του Μυστρά μετά από μια σύντομη στάση στη διαδρομή. Αφού περιηγηθούμε στον εκπληκτικό Μυστρά κατόπιν θα επισκεφτούμε το Μουσείο Φωτογραφικών Μηχανών που βρίσκεται στην ίδια περιοχή (πρόκειται για ένα μοναδικό μουσείο στο είδος του, περισσότερα δείτε και εδώ) και μετά θα φάμε για μεσημέρι σε κοντινή ταβέρνα. Μετά το φαγητό θα ξεκινήσουμε για Καλαμάτα. Θα πάμε μέσω του παλιού δρόμου, πρόκειται για μια διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, όπου θα σταματήσουμε για καφέ στο ορειβατικό Ταΰγετου.

Στην Καλαμάτα, φτάνοντας το απόγευμα του Σαββάτου, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο Galaxy όπου και θα μείνουμε για το βράδυ. Η υπόλοιπη μέρα είναι διαθέσιμη για να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Την επομένη το πρωί, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, θα πάρουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν θα επισκεφτούμε τα πανέμορφα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης όπου και θα φάμε για μεσημέρι. Μετά το φαγητό θα ξεκινήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα, όπου θα φτάσουμε στις 18:30 το απόγευμα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο: 70 ευρώ (περιλαμβάνονται τα μεταφορικά, η είσοδος στα αξιοθέατα, η διανυκτέρευση και το πρωινό)

Δηλώστε συμμετοχή στο info@edromos.gr και στα τηλέφωνα 210-3468282 και 6956302771 (Ελένη).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!