Στις 4-8 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί, στον Πλατανιά Πηλίου η καλοκαιρινή συνάντηση του Resistance Camping που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Δρόμος. Είναι μια ευκαιρία για μια καλοκαιρινή συνάντηση, συζήτηση, χαλάρωση και συλλογική διασκέδαση.

Το μέρος που θα φιλοξενήσει τη συνάντηση είναι το Κάμπινγκ Λουΐζα, στο χωριό Πλατανιάς, στο νότιο Πήλιο, το οποίο έχει φιλοξενήσει και παλιότερες συναντήσεις του φεστιβάλ.

Ο Πλατανιάς είναι ένα ψαροχώρι στο Νότιο Πήλιο από τη μεριά του Αιγαίου και συνδυάζει μοναδικά και βουνό και θάλασσα. Απέχει 390 χλμ. από την Αθήνα, 270 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 60 χλμ από τον Βόλο. Το Κάμπινγκ Λουΐζα που θα μας φιλοξενήσει είναι ένας πανέμορφος καταπράσινος χώρος, προσφέρει απεριόριστη σκιά κάτω απ’ τα δέντρα του, ενώ με τα πόδια είναι προσβάσιμες δυο κοντινές παραλίες, η παραλία Θέτις (στον Πλατανιά) και η παραλία Χρυσή Άμμος (στο Μικρό). Το κάμπινγκ παρέχει τη δυνατότητα να «αυτοργανωθεί» η συμβίωση όλων όσων πάρουν μέρος στη συνάντηση (διαμονή, μαγείρεμα φαγητού, δραστηριότητες).

Το κόστος συμμετοχής ανά ημέρα διαμορφώνεται στα 15 ευρώ για εργαζόμενους και στα 10 ευρώ για ανέργους/φοιτητές/μαθητές. Στο κόστος περιλαμβάνεται η διαμονή σε σκηνή και το φαγητό. Για όσους επιθυμούν να μείνουν σε δωμάτιο και όχι στο κάμπινγκ, υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κοντινή απόσταση, όμως η διαθεσιμότητα είναι χαμηλή για τις μέρες εκείνες, οπότε καλό είναι όσοι το επιθυμούν να κανονίσουν σύντομα τις κρατήσεις τους.

Στο επόμενο φύλλο του Δρόμου θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή μας και το πρόγραμμα δράσεων του κάμπινγκ. Ως τότε για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τους: Βάσω Τ. (6932470333) και Μίτσος Γκ. (6945352611).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!