Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Resistance Camping θα πραγματοποιηθεί στον Πλατανιά Πηλίου, απ’ τις 28 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου. Ένα δεκαήμερο γεμάτο δραστηριότητες, εκδρομές, συζητήσεις, διασκέδαση, αλλά και στιγμές χαλάρωσης που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη. Ένα δεκαήμερο, συλλογικά οργανωμένων διακοπών, κόντρα στα απρόσωπα και εμπορευματικά πρότυπα του μαζικού τουρισμού. Το Πήλιο που θα μας φιλοξενήσει, είναι αναμφισβήτητα μια απ’ τις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας, και θα μας δώσει και φέτος την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την φύση και την ιστορία του.

Η περσινή διοργάνωση, μας άφησε κατά κοινή ομολογία όλους ευχαριστημένους, και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών και για το φετινό καλοκαιρινό κάμπινγκ της Διεθνούς Συνάντησης Κινημάτων Resistance.

Ο Πλατανιάς είναι ένα ψαροχώρι στο Νότιο Πήλιο από τη μεριά του Αιγαίου και συνδυάζει μοναδικά βουνό και θάλασσα. Απέχει 390 χλμ. από την Αθήνα, 270 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 60 χλμ από τον Βόλο. Το Camping Louisa που θα μας φιλοξενήσει είναι ένας πανέμορφος καταπράσινος χώρος, προσφέρει απεριόριστη σκιά κάτω απ’ τα δέντρα του, ενώ με τα πόδια είναι προσβάσιμες δυο κοντινές παραλίες, η παραλία Θέτις (στον Πλατανιά) και η παραλία Χρυσή άμμος (στο Μικρό). Το κάμπινγκ μας παρέχει τη δυνατότητα να «αυτο-οργανώσουμε» την συμβίωση μας (διαμονή, μαγείρεμα φαγητού, δραστηριότητες). Τέλος η παραλία Θέτις μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας για διασκέδαση.

Το Resistance Camping είναι άλλη μια ευκαιρία να συναντηθούμε. Καλούμε τους φίλους του Resistance Festival, να το ακολουθήσουν και στην «καλοκαιρινή του εξόρμηση». Να προβληματιστούμε, να διασκεδάσουμε, να σχεδιάσουμε την χρονιά που έρχεται από κοινού.

INFO

Το κόστος συμμετοχής είναι 14 ευρώ/μέρα, ενώ για φοιτητές και ανέργους είναι 11 ευρώ/μέρα. Στο κόστος περιλαμβάνεται η διαμονή σε σκηνή δύο ατόμων, το πρωινό και το μεσημεριανό. Πολύ κοντά στο χώρο του camping υπάρχουν, για όσους το επιθυμούν, ενοικιαζόμενα δωμάτια(οι τιμές τους ποικίλουν). Αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως (πριν τις 7/7).

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για οποιαδήποτε πληροφορία: 2103845870 και resistancefestival@gmail.com.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!