Την περασμένη Κυριακή 13/3 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο από άποψη συμμετοχής όσο και από άποψη ουσίας, η ομιλία του εκδότη του Δρόμου Ρούντι Ρινάλντι στο Κτίριο 11δ με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Την παρακολούθησαν ζωντανά δεκάδες φίλες και φίλοι του Δρόμου, που με την παρουσία τους έκαναν δύσκολη την τήρηση των αναγκαίων μέτρων αποστασιοποίησης. Ήταν όμως μεγάλο το ενδιαφέρον, όπως και η ικανοποίηση που ξαναβρεθήκαμε διά ζώσης! Την ομιλία παρακολούθησαν –παρά τα τεχνικά προβλήματα, που θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν– και πάρα πολλοί άνθρωποι διαδικτυακά.

Η ομιλία έχει αναρτηθεί στο κανάλι του Δρόμου στο youtube, απ’ όπου μπορούν να το δουν όσες και όσοι δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν ζωντανά την περασμένη Κυριακή. Εκ του αποτελέσματος, όπως είπε κι ένας φίλος, ήταν μια πρωτοβουλία χρήσιμη και αναγκαία, αφού επρόκειτο για μια ουσιαστική και ειλικρινή ανάγνωση των εξελίξεων, που ταυτόχρονα βοηθά στον προσανατολισμό εν μέσω βομβαρδισμού από αντιφατικές «πληροφορίες» και διατεταγμένες «αναλύσεις».

Ακολούθησε, σε πιο χαλαρή αλλά θερμή ατμόσφαιρα, η κοπή της πίτας της εφημερίδας μας. Το φλουρί το κέρδισε ένας από τους νεαρότερους συμμετέχοντες, παίρνοντας σαν δώρο και 5 βιβλία των εκδόσεων Α/συνεχεια, καθώς ήταν η τελευταία μέρα του –επίσης επιτυχημένου– μπαζάρ βιβλίου που είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας. Φίλες και φίλοι του Δρόμου, να είστε και να είμαστε καλά, και θα ξαναβρεθούμε σύντομα: το επόμενο ραντεβού μας είναι στην ημερίδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το Σάββατο 2 Απριλίου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!