Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση που διοργάνωσε ο «Δρόμος» στη Σύρο την Τρίτη 24/05/2016 με θέμα «Τι κυρίως λείπει, τι κυρίως χρειαζόμαστε». Τη συζήτηση άνοιξε ο φίλος και αναγνώστης του «Δρόμου» Παύλος Χρυσαφίδης (δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης) και συντόνισε η Σοφία Παπασπυρίδωνος (τοπική σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Άνω Σύρου). Βασικός ομιλητής ήταν ο Ρούντι Ρινάλντι, που ανέπτυξε τις σκέψεις και τον προβληματισμό για ένα αναγκαίο πολιτικό κίνημα διεξόδου και τις πρωτοβουλίες που ο «Δρόμος» παίρνει για να υπηρετήσει αυτήν την ανάγκη. Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν «Δεν θα περιμένουμε 99 χρόνια».

Ακολούθησαν παρεμβάσεις και ερωτήσεις από το ακροατήριο, δημιουργήθηκε ένα θετικό κλίμα και κατατέθηκαν προτάσεις για τη συνέχιση της πρωτοβουλίας.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Syros Tv1 και αρκετοί που δεν πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν ζήτησαν να ξαναπροβληθεί. Επίσης στην εφημερίδα Κοινή Γνώμη δημοσιεύτηκε στις 26/5 συνέντευξη που έδωσε ο Ρούντι Ρινάλντι στη δημοσιογράφο Τέτα Βαρλάμη .Το βίντεο της εκδήλωσης καθώς και το κείμενο της ομιλίας του Ρ. Ρινάλντι μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δρόμου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!