Αναγκαία όσο ποτέ η μαζική συμμετοχή

 

Την Κυριακή, 14 Δεκέμβρη, γίνονται οι εκλογές για την Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ).

Στην Αθήνα οι αρχιτέκτονες ψηφίζουν στο ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα) ενώ στην περιφέρεια σε εκλογικά τμήματα που έχουν αναρτηθεί στο site του Συλλόγου.

Μέσα στη γενική αθλιότητα που όλοι βιώνουμε καθημερινά, οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον ιστορικό Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, μετά την απαξίωση και τη μιζέρια, στην οποία τον έχουν οδηγήσει οι μνημονιακές πλειοψηφίες των Δ.Σ. των τελευταίων χρόνων.

Η μαζική συμμετοχή των αρχιτεκτόνων στις εκλογές είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για να ενισχυθούν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και να ανατραπεί αυτό το σκηνικό.

Στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας οι αρχιτέκτονες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποψήφιοι με την Συσπείρωση Αριστερών Αρχιτεκτόνων, στην οποία συμμετέχουν και συνιστώσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και ανένταχτοι από το σύνολο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς και τις οικολογίας.

Επιδιώκοντας τις ευρύτερες προοδευτικές αριστερές συμμαχίες που έχουν ιστορικά δημιουργηθεί σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας, αρχιτέκτονες-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποψήφιοι, για τη Αντιπροσωπεία του Συλλόγου και με τα εξής ψηφοδέλτια:

– Ανεξάρτητη Κίνηση Αρχιτεκτόνων Χανίων.

– Ενεργοί Αρχιτέκτονες Ηρακλείου Κρήτης.

– Παρέμβαση Αρχιτεκτόνων Δυτικής Ελλάδας.

– Πρωτοβουλία Αρχιτεκτόνων (Θεσσαλία).

– Συνεργασία Αριστερών Αρχιτεκτόνων Κεντρικής Μακεδονίας Forum Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!