Ξανά μαζί. Κάθε Σάββατο. Με όρεξη και μεράκι για ένα έντυπο που σέβεται τον αναγνώστη και την αξιοπρέπεια. Που μάχεται για μια διέξοδο από τα σκοτάδια που μας βυθίζουν. Που προβάλλει αντιστάσεις και αγώνες. Που δίνει έμφαση στις άρρητες, μικρές αλλά διευρυμένες, αντιστάσεις, του καθένα που θέλει μια προσωπική και πολιτιστική ανάταση που να μην σχετίζεται με την ιδιοτέλεια και την υποταγή. Συνεχίζουμε, σε δύσκολους καιρούς με αμείωτο πείσμα και προσπάθεια.

Κατ’ αρχάς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για έκτακτη οικονομική στήριξη μέσα στο καλοκαίρι. Ήταν συγκινητική η ανταπόκρισή τους και μας απέδειξε πως το έντυπο αυτό κάτι λέει, κάτι σημαντικό προσπαθεί. Μιλάει στην καρδιά και στον νου ενός αναγνωστικού κοινού. Έχει κερδίσει ένα μικρό αλλά αξιοσέβαστο και αξιοπρόσεχτο κοινό, έχει δημιουργήσει φίλους και προσπαθεί να τους συντροφεύει και να τους κάνει συμμέτοχους σε κοινή αγωνία και αγάπη για τον τόπο μας.

Κάθε Σάββατο κοντά σας. Κάθε Σάββατο κοντά μας.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού μας είναι το Resistance Festival 2017 που θα γίνει στις 29-30 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Το φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δρόμος. Μια γιορτή και συνάντηση διεθνιστική, πολιτιστική.

Να πολλαπλασιάσουμε τους φίλους μας και τους δεσμούς μας. Να αποτινάξουμε τη μοιρολατρία του «δεν μπορεί να γίνει τίποτα»…

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!