Ο Δρόμος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την προσπάθειά του χωρίς την έμπρακτη ενίσχυση των ίδιων των αναγνωστών του. Είναι κάτι που χρειάζεται με περισσότερο πείσμα να συνεχιστεί όχι απλά για την επιβίωση του εντύπου, αλλά και για την περαιτέρω διάδοσή του. Εξ’ αρχής θέλαμε ετούτη η εφημερίδα να στηριχθεί από τον κόσμο που την αγοράζει, που την βρίσκει ενδιαφέρουσα. Επιχειρούμε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα της εφημερίδας προς όλο και περισσότερο κόσμο, σ’ ένα μεγαλύτερο κοινό. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τα στεγανά, να φύγουμε από τα «παραδοσιακά μέτρα» και οι σελίδες μας να είναι φιλόξενες για όποια συλλογικότητα ή άνθρωπο αγωνιά και αγωνίζεται στη χώρα μας, παρά τις ήττες και τις απογοητεύσεις. Έχουμε, λοιπόν, κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις.

 

Resistance Festival 2017

Το δέκατο συνεχόμενο διεθνές φεστιβάλ Resistance Festival 2017 που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές παγκόσμιες προσωπικότητες της αντίστασης, κόμματα και κινήματα που δίνουν μάχες καθημερινά στις χώρες τους θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Η ακριβής ημερομηνία καθώς και το μέρος θα καθοριστεί τις προσεχείς ημέρες και σειρά παίρνει το πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Η οργανωτική επιτροπή του Resistance, παραμένει ανοιχτή για τον καθένα και την καθεμία που έχει διάθεση να προσφέρει σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.

 

Κάμπινγκ Resistance

Φέτος το καλοκαίρι διοργανώνουμε κάμπινγκ από την Παρασκευή 28 Ιουλίου έως την Κυριακή 6 Αυγούστου. Με πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και την συμμετοχή ξένων αντιπροσωπειών κυρίως από την Ευρώπη. Το μέρος και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες από τις σελίδες του Δρόμου και του Resistance Festival στο facebook, καθώς και από τις ιστοσελίδες www.edromos.gr και www.resistancefestival.gr.

 

Ηλεκτρονικές συνδρομές του Δρόμου

Με μία νέα λειτουργία ενισχύουμε την παρουσία της εφημερίδας μας στο διαδίκτυο. Οι φίλοι και οι αναγνώστες του Δρόμου, θα έχουν πρόσβαση στις σελίδες κάθε νέου φύλλου από τον υπολογιστή τους κάθε Σάββατο πρωί. Με την επιλογή μεταξύ εξάμηνης και ετήσιας συνδρομής, κόστους 30 και 50 ευρώ αντίστοιχα. Για εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε να μπείτε στη σελίδα www.edromos.gr/register/ ενώ για οποιαδήποτε βοήθεια και ερωτήσεις σχετικά με τις συνδρομές μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected] και στα τηλέφωνα της εφημερίδας (210-3468282 και 210-3837191).

 

Αυτοκόλλητο του Δρόμου

Στα πλαίσια της διάδοσης της εφημερίδας μας κυκλοφόρησε το αυτοκόλλητο του Δρόμου. Το επόμενο διάστημα θα το κολλήσουμε παντού! Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κι εσείς σ’ αυτή την δουλειά πάρτε στα χέρια σας το αυτοκολλητάκι του Δρόμου και κολλήστε το στη γειτονιά σας. Στην Αθήνα μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Κτίριο 11δ, Ρεθύμνου 11 και Ιουλιανού, απέναντι από το Πεδίο του Άρεως. Στη Θεσσαλονίκη από το Στέκι του Δρόμου, στην Ιουστινιανού 11 και στο Ηράκλειο της Κρήτης από την Ξύλινη Tabya, Μαστραχά 14 και Ντεντιδάκηδων. Για τις άλλες πόλεις καλέστε μας στο 210-3468282 ή στο 210-3837191.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!