ΜΟΥΣΙΚΗ

Σάββατο 8/1, Εξάρχεια
«Sun Electric Dopperman». Μείγμα jazz & funk μουσικής με έντονο το αυτοσχεδιαστικό στοιχείο. Στο Floral (Θεμιστοκλέους 80) στις 22:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.

Δευτέρα 10/1, Κέντρο
Ο Γιώργος Περαντάκος στα decks του Black Duck (Χρήστου Λαδά 9Α & Σταδίου). Ώρα έναρξης: 21.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη, υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.

Δευτέρα 10/1, Κέντρο
Παρουσίαση CD του Γιώργου Μεράντζα «Όλα είναι εδώ», από την εταιρία Μικρός Ήρως. Στις 12:30 στον Ιανό (Σταδίου 24). Είσοδος ελεύθερη.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Τρίτη, Άνω Πετράλωνα
Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας με τον Ανδρέα Κατσικούδη που γίνονται στα Πετράλωνα κάθε Τρίτη 19:00-21:00 στο Καφέ Βραζιλιάνα (Αρκαδών 4, Πλατεία Μερκούρη). Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πετραλώνων. Περισσότερα στο www.akatsikoudis.blogspot.com.

ΘΕΑΤΡΟ & ΧΟΡΟΣ

Σάββατο 8/1 – Κυριακή 9/1, Ακαδημία Πλάτωνος
Οι Αδέσποτες Σκύλες παρουσιάζουν «Το βαλς των βρώμικων δρόμων Νο.2». Πέντε γυναίκες με λουλούδια στα μαλλιά τραγουδάνε, χορεύουν και κυρίως μιλάνε, εμπνεόμενες από την σύγχρονη πραγματικότητα και την καθημερινή ζωή στην Αθήνα. Με τις: Π.Ακλίδη, Δ.Γκλιάτη, Β.Κάππα, Ντ.Καφτεράνη, Ζ.Λεφέβρ. Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα. Είσοδος ελεύθερη – Έξοδος με καπέλο. Στις 21:30 στο Quilombo (Σερβίων 10).

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!