ΜΟΥΣΙΚΗ

Τετάρτη 10/11
Αθήνα, Εξάρχεια
Οι AthensSwingCats, η πιο δραστήρια Swing ομάδα της Αθήνας, κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα διοργανώνουν τα δικά τους, μοναδικά, πάρτι στο Floral (Θεμιστοκλέους 80). Από τις 22:00, η είσοδος είναι ελεύθερη, Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8/11
Αθήνα, Σύνταγμα
Προβολή της ταινίας Ο Μορέντε ονειρεύεται την Αλάμπρα (Ισπανία, 2005, 89 λεπτά) του Χοσέ Σάντσεθ-Μόντες. Στις 19.30 στην αίθουσα εκθέσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα). Είσοδος ελεύθερη μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

ΒΙΒΛΙΟ

Τρίτη 9/11
Αθήνα
Παρουσίαση του βιβλίου της Ζέτας Κουντούρη Ρωγμές στη σιωπή, εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Ομιλητές: Νένα Κοκκινάκη, συγγραφέας και Μανώλης Πιμπλής, δημοσιογράφος. Στη Στοά του βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο) στην αίθουσα Λόγου, στις 19:30.

Τρίτη 9/11
Αθήνα
Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Γιανναρά Κατά κεφαλήν καλλιέργεια, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. Ο Χρήστος Γιανναράς θα έχει ανοιχτή συζήτηση με τους αναγνώστες του. Είσοδος ελεύθερη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24) στις 20:30.

Πέμπτη 11/11
Αθήνα
Παρουσίαση του βιβλίου της Ρούλας Κακλαμανάκη «Ανθολογία Νέων Ούγγρων Ποιητών στην Ελληνική Γλώσσα». Ομιλητές: Αλέξης Ζήρας και Ρούλα Κακλαμανάκη. Χαιρετίζει η Αριστέα Παπαστεφάνου. Ποιήματα θα διαβάσουν οι: Γιάννης Γκούμας, Αθηνά Παπαδάκη και Έλενα Χουζούρη. Στη Στοά του βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο) στην αίθουσα Τέχνης, στις 20:00.

Παρασκευή 12/11
ΑΘήνα
Παρουσίαση του βιβλίου του Λουκά Στεφανίδη «Περί αυθεντικότητας δίσκων βινυλίου», εκδόσεις δίσκων μουσικής και βιβλίων ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Σταμάτος, εκδότης avmentor.gr. Είσοδος ελεύθερη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24) στις 18:00.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!