Οργασμός του μεγέθους που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την «Παπαδημούπολη» είχε να εκδηλωθεί πολύ καιρό. Αμέτρητα ανέκδοτα, σάτιρες, μπηχτές, ξεφωνήματα με τους κολλημένους στον ΣΥΡΙΖΑ κολλημένους στην κυριολεξία στον τοίχο και μερικούς μόνο που επαναλάμβαναν με καρμπόν τις ψωριασμένες δηλώσεις του Φίλη και του Βούτση, όχι του Κούλογλου που κι αυτός γρήγορα «την έκανε «γαργάρα», προς υπεράσπιση της αγωνιστικότητας του ευρωβουλευτή που άθελά του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δείχνοντας ξεκάθαρα το ποιόν και το πύον του κόμματος που έγινε μεγάλο εξαπατώντας τον ελληνικό λαό.

Όλοι αυτοί που ούρλιαζαν όταν ο Βουλγαράκης είπε ότι το νόμιμο είναι και ηθικό, έκαναν άλλη μια γνήσια κωλοτούμπα κρατώντας ψηλά τις νέες αξίες και παραδόσεις της γιαλαντζί Αριστεράς. 36 ή 38 διαμερίσματα, αγοράζοντας κατά μέσο όρο 8 ανά έτος, νοικιασμένα σε ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται με κονδύλια για τους πρόσφυγες από την Ε.Ε., αλλά και από μεγάλους χορηγούς σαν τον Σόρος. Μετρητά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μετοχές σε επενδυτικά funds που λεηλατούν την Ελλάδα, τι να πρωτοθαυμάσει κανείς! Μ’ αυτό το ρυθμό, στη λήξη της τρέχουσας θητείας του, μάλλον και τελευταίας, θα έχει 70 διαμερίσματα που τα ξεπούλησαν μπιρ παρά κάποιοι χρεοκοπημένοι Έλληνες! Κι ας μην είναι συνεπής, καθώς γράφεται και δεν διαψεύδεται, στην υποχρέωση που έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτουν στο κόμμα μέρος από τη βουλευτική τους αποζημίωση (είναι κι άλλοι πολλοί σ’ αυτή την κατηγορία).

Κι ας μην έχει σκοτιστεί καθόλου με τους εργαζόμενους στην «Αυγή» και το «Κόκκινο» που τον προβάλλουν σκανδαλωδώς επί πολλά χρόνια και οι οποίοι αναγκάζονται κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζουν ανακοινώσεις και να κάνουν διαβήματα και στάσεις εργασίας για να διασφαλίσουν τους μειωμένους μισθούς τους. Απ’ την άλλη πρέπει να τον ευγνωμονούμε γιατί σαν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, πανπρώτος σε σταυρούς, έδωσε τη χαριστική βολή στο ψέμα του ηθικού πλεονεκτήματος που ακόμα καπηλεύονταν μερικοί Συριζούληδες…

α

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!