Την Κυριακή 9/1 στις 12:00, παρουσιάζεται η κουκλοθεατρική παράσταση με τίτλο «Fête de la Musique» σε σκηνοθεσία της ομάδας Hocus Pocus. Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, ΑΠΘ, Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 11/1 στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και τις αλλαγές που επιφέρει το νέο νομοσχέδιο. Θα εισηγηθούν μέλη της Συσπείρωσης Πανεπιστημιακών και μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού. Στην Ετεροτοπία. Ίωνος Δραγούμη & Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος.

Την Παρασκευή 14/1 στις 18:30, συνέλευση της επιτροπής ανέργων Θεσσαλονίκης. Στο Εργατικό Κέντρο. Aριστοτέλους 32 & Ολύμπου.

 

Συνεχίζεται η αναδρομική έκθεση της σημαντικής χαράκτριας Τόνιας Νικολαΐδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή, Βασ. Όλγας 108).
Στην έκθεση παρουσιάζονται περίπου 75 έργα της χαράκτριας από τα φοιτητικά της χρόνια στην ΑΣΚΤ (1946-1952) –στο εργαστήριο χαρακτικής του Γιάννη Κεφαλληνού– έως τα τελευταία έργα της, τα ψηφιακά τυπώματα του 2010.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!