Του Γιώργου Θεοδωρόπουλου «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον στρατολόγησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ όπως την Χρυσή Αυγή την στρατολόγησαν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ με τις καταστροφές που προκάλεσαν κατά καιρούς»

«Τον Τσίπρα τον στηρίζουν οι σύμβουλοι του Τζοχατζόπουλου και του Σόρος».
«Δεν είναι περίεργο που δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτήν την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως ο Σόρος, βασιλιάς των κερδοσκόπων, γράφεται ότι στηρίζει Τσίπρα».
«Το βολεμένο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου».
«Αυτοί που υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ είναι η συμμορία της δραχμής».
«Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο Τσίπρας είναι ιμιτασιόν Ανδρέας Παπανδρέου και ο Θαθανδρέου του 2012»
«Ο Τσίπρας είναι στραβός. Άλλα βλέπει, άλλα λέει και άλλα κάνει.»
«Δε θα μπορούσα να αρνηθώ το προσκλητήριο. Θ’ αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, απέναντι στην ανεύθυνη, επικίνδυνη και μηδενιστική αριστερά, με τα δώδεκα διαφορετικά προσωπεία που κρύβονται πίσω από το χαμόγελο του κ.Τσίπρα».
Τάδε έφη Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε αργία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ένοχος και σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση καθήκοντος από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης με ποινή δώδεκα μήνες φυλακή με τριετή αναστολή.
Μόνιμος θαμώνας του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης με ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την πολύκροτη υπόθεση με τα «45άρια» έργα τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας, χωρίς διαγωνισμούς ,σε εργολάβους.
Ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα για την Βόρεια Ελλάδα της δεξιάς πολυκατοικίας, του καταστροφικού μνημονιακού μπλοκ, με φίλους και «κουμπάρους» στους σκοτεινούς διαπλεκόμενους κύκλους της Θεσσαλονίκης, δηλώνει «αντιμνημονιακός» και « …ως Έλληνας και επιχειρηματίας αγωνίζεται για ένα διαφορετικό μνημόνιο ενάντια στην διαφθορά και την γραφειοκρατία».
Όλοι οι σάπιοι, Πάγκαλος, Μπακογιάννη, Φλωρίδης, Ψωμιάδης, λουλούδια της διαπλοκής και της ρεμούλας, όλες οι λέρες… εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Οι συνιστώσες του σάπιου πολιτικού συστήματος σε νυν υπέρ πάντων αγώνα κατά του εχθρού λαού.

* Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος είναι περιφερειακός σύμβουλος Κεντρική Μακεδονίας με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!