Ημερίδα για τις τρέχουσες ανησυχητικές εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της προβλεπόμενης Διάσκεψης στη Γενεύη στις 12 Ιανουαρίου, οργανώνει στο Πολεμικό Μουσείο η Επιτροπή των Δέκα για την Κύπρο, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Αλληλεγγύης με την Κύπρο ΣΕΥΑΕΚ/ΣΑΚ.

Οι εργασίες της Ημερίδας θα διεξαχθούν σε δύο συνεδριάσεις: 10:00-14:30 και 16:30-19:30.

Εισηγήσεις από τους: Χρήστο Ζαχαράκι, πρώην Πρέσβυ της Ελλάδας στην Κύπρο. Θέμο Στοφορόπουλο, πρώην Πρέσβυ της Ελλάδας στην Κύπρο. Γιώργο Κασιμάτη, συνταγματολόγο, Ομότιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών. Βασίλη Φίλια, πρώην Πρύτανη του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Ομότιμο Καθηγητή Κοινωνιολογίας. Ιωάννη Μάζη, Διευθυντή του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Περικλή Νεάρχου, Πρέσβυ ε.τ. Παναγιώτη Ήφαιστο, Καθηγητή Στρατηγικών Σπουδών. Δημήτρη Αλευρομάγειρο, Αντιστράτηγο ε.α., πρώην Γενικό Επιθεωρητή του Ελληνικού Στρατού και Υπερασπιστή της Λευκωσίας το 1974. Λουκά Αξελό, συγγραφέα και εκδότη. Κωνσταντίνο Γρίβα, Καθηγητή Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Φοίβο Κλόκκαρη, Αντιστράτηγο ε.α. της Εθνικής Κυπριακής Φρουράς.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη. Στο τέλος της πρωινής, όπως επίσης της απογευματινής συνεδρίασης, θα διεξαχθεί συζήτηση.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!