Μνήμες – Πολιτικό τραγούδι – Ισπανικός εμφύλιος

Μνήμες
Μνήμες «από μια σπουδαία εποχή» θα μοιραστούν η Άννα Διαμαντοπούλου και οι καθηγητές Βιβέτ Κακλαμάνη, Θ. Κωνσταντινίδης, Στ. Φλογαΐτης, Χ. Χατζηιωσήφ και ο ναύαρχος ε.α. Θ. Κατωπόδης μαζί με τον Λάκη Σάντα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μια νύχτα στην Ακρόπολη…, που διοργανώνεται τη Δευτέρα από τις εκδόσεις Βιβλιόραμα στο αίθριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης (8.00 μ.μ.).

Πολιτικό τραγούδι
Υπάρχει πολιτικό τραγούδι σήμερα; Με αφορμή αυτό το ερώτημα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 105,5 και η Φωτεινή Λαμπρίδη διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Το πολιτικό τραγούδι σήμερα», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), στις 8.30 μ.μ.

Ισπανικός εμφύλιος
Αφίσες που δημιούργησαν γνωστοί και άγνωστοι καλλιτέχνες μέσα στη φωτιά του ισπανικού εμφυλίου πολέμου, υπηρετώντας με την τέχνη τους την υπόθεση του αντιφασισμού και της δημοκρατίας, αναδεικνύει η μεγάλη έκθεση αφίσας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23/9 και θα διαρκέσει έως τις 23/10 στην νέα αίθουσα εκθέσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα), στις 7.30 μ.μ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!