Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, Αθήνα

Πολλές φορές στην ιστορία αυτού του τόπου, όταν η πατρίδα μας βρισκόταν κάτω από τον ξένο η το ντόπιο ζυγό αυτό πού έδινε κουράγιο και ένωνε το λαό ήταν τα τραγούδια του, πού με αυτά προσπαθούσε να πάρει κουράγιο και να εμψυχωθεί στον αγώνα ενάντια στους δυνάστες του.

Εμείς οι φίλοι του Μίκη αποφασίσαμε να αρχίσουμε να τραγουδάμε πάλι, για να ακουστούν ξανά τα λόγια και οι μελωδίες πού μας ανατριχιάζουν και μας ξεσηκώνουν, αλλά και μας θωρακίζουν για τις μάχες πού πρέπει να δοθούν με ασπίδα αλλά και δόρυ μας τον πολιτισμό και με σκοπό να ενώσουμε τις φωνές μας με όλο και περισσότερους και αυτοί να οργανώσουν δικά τους συναπαντήματα και κάποια στιγμή όλοι μαζί να ξανά-ορθώσουμε το μπόι μας εκεί πού του αρμόζει και τότε θα αντιληφθούμε πόσο μικροί και τιποτένιοι και ανάξιοι είναι όλοι τούτοι πού μας καταδυναστεύουν.

Οι μουσικοί που θα συνοδέψουν τους φίλους του Μίκη στο τραγούδι είναι: Τάκης Κωνσταντακόπουλος – κιθάρα – τραγούδι, Έλενα Κυριακίδου – πιάνο, Παναγιώτης Ρέβης – μπουζούκι, Άνετ Σαφαριάν – τραγούδι και οι συμμετοχές συνεχίζονται. Τηλέφωνα ταβέρνας: 2130331078 – 6976510554.

Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα «Ο Μπαρμπαγιαννης» Εμμανουήλ Μπενάκη 94 και Δερβενίων (πεζόδρομος) – Εξάρχεια. Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις:20.00.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!