Ηλιούπολη – Λαμία – Χαλάνδρι

Ηλιούπολη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης και η δημοτική κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη σας καλούν σε ανοιχτή εκδήλωση για να συζητήσουμε το πολιτικό στίγμα αυτών των δημοτικών εκλογών. Καλούμε σε μια μεγάλη, αγωνιστική και διεκδικητική συμπαράταξη όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της Ηλιούπολης. Σας καλούμε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα καταδικάσουμε τις πολιτικές του μνημονίου, της τρόικας και του «Καλλικράτη» και τις επιπτώσεις τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στο Δήμο μας και να δώσουμε μια άλλη προοπτική για ένα δήμο αγωνιστικό και αλληλέγγυο. Την Τετάρτη στις 22 Σεπτέμβρη στο Εκλογικό Περίπτερο της Πλατείας Φλέμιγκ (Ηρώων) στις 19:00. Για την ανάγκη μιας διαρκούς ενωτικής – αγωνιστικής κίνησης και τη δημιουργία ενός αλληλέγγυου δήμου. Τη συζήτηση θα ανοίξει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κοκοτίνης.

Χαλάνδρι

Η ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής συνεργασίας αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/9, ώρα 10,30 στο παλαιό δημαρχείο Χαλανδρίου με θέματα την συζήτηση της εκλογικής διακήρυξης και την επιλογή του επικεφαλής της παράταξης για τις δημοτικές εκλογές.

Λαμία

Η δημοτική κίνηση Παρεμβαση Πολιτων Για Τη Λαμια, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοέμβρη, καλεί τους δημότες του ευρύτερου, «Καλλικρατικού» Δήμου Λαμίας σε ανοιχτή γενική συνέλευση τη Δευτέρα 20/9, ώρα 7μ.μ., στο ΤΕΕ, πλ Ελευθερίας 1, 4ος όροφος με θέματα: Ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα–δράσεις, συζήτηση–συνδιαμόρφωση εκλογικού προγράμματος και συγκρότηση αγωνιστικού ψηφοδελτίου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!