ΜΟΥΣΙΚΗ

Σάββατο 2/10 Αθήνα, Γκάζι
Το φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής και τέχνης με μουσικές από τη Μέση Ανατολή MEASAF κάνει πάρτι λήξης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.
Από τις 22:30 στο Micraasia
(Κωνσταντινουπόλεως 70).

Σάββατο 2/10 Αθήνα, Γκάζι
«‘80s playground» με dj τον Κώστα Μπρέλλα. Η είσοδος ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας. Στις 23:00 στο Mad Club (Δεκελέων 12)

Σάββατο 2/10 Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια
«Γιορτή Τσικουδιάς». Συνδιοργάνωση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας με την Ένωση Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Στα γραφεία της Ένωσης Κρητών (Ελευθερίου Βενιζέλου & Ρόδου – Β’ Συγκρότημα Εργατικών Πολυκατοικιών) στις 19:00.

Σάββατο 2/10 Αθήνα
Η δημιουργική ομάδα του Bios, η Just Gazing records και η Sound Of Everything παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το album Played του Sillyboy. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας. Στις 22:00 στο Bios (Πειραιώς 84).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Σάββατο 2/10 – Κυριακή 3/10 Ίλιον, Πάρκο Τρίτση
Συνεχίζεται η 17η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας «Ένας άλλος κόσμος είναι εδώ». Συζητήσεις, προβολές, εργαστήρια, μουσικές. Διοργάνωση: Σπόρος – Δίκτυο οικοκοινότητα. Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.oikogiorti.gr

Σάββατο 2/10 έως Τρίτη 12/10 Αθήνα, Ταύρος
1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου. Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206). Αναλυτικά το πρόγραμμα στο site https://www.mcf.gr/

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!