Εκθέσεις

Έως Δευτέρα 19/9
Το «Athens House of Photography» (Κεραμέων & Ελευσινίων, Μεταξουργείο), ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της φωτογραφίας στην Αθήνα, παρουσιάζει τη μόνιμη συλλογή του με έργα σπουδαίων ξένων και Ελλήνων φωτογράφων. Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη- Παρασκευή: 17:00-21:00, Σαββάτο: 12:00 -20:00, Κυριακή: 11:00-18:00.

Προβολές

Τετάρτη 21/9
Προβολή του ντοκιμαντέρ Painters Painting για τη Σχολή της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Καλοκαίρι Μοντερνικότητας. Θα ακολουθήσει συζήτηση για τον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, τη ζωγραφική του Χρωματικού Πεδίου και την Ποπ Άρτ. Στις 19:00 στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, κτίριο Μεταξουργείου, Λεωνίδου και Μυλλέρου, Μεταξουργείο.

Θέατρο

Κυριακή 18, Τρίτη 20 και Πέμπτη 22/9
Μήδεια του Μποστ από τη Θεατρική Ομάδα του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. Δήμου Ιλίου σε σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά. Ο Μποστ περιγράφει την περιπέτεια ενός ολόκληρου έθνους, του ελληνικού, διακωμωδόντας και αποδομώντας όλη την νεοελληνική ημιτέλεια. Στις 20:30 στο Θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον.

Δευτέρα 19/9
Το Δεν είμαι εγώ…, μια από τις καλύτερες φαρσοκωμωδίες του Γρηγορίου Ξενόπουλου από την Ομάδα Θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στις 20:30 στο Θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον.

Τετάρτη 21/9
Μαύρες Κωμωδίες, θεατρικό-μουσικό δρώμενο του Μιχάλη Γαλαίου, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ αντίστασης και δημιουργίας στο Ελληνικό» που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, με τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Στις 20:00 στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου Ξιφασκίας, στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Μουσική

Σάββατο 17/9
30 χρόνια Μάρκος Βαμβακάρης με τον Γιάννη Λεμπέση και το συγκρότημά του. Διοργάνωση Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Στις 20:30 στο Κατράκειο Θέατρο Ακροπόλεως και Νέστορος, Νίκαια.

Διάφορα

Κυριακή 18/9
Στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2011», το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Άθλησης Δήμου Ιλίου – ΔΗΚΕΠΑ διοργανώνει Φεστιβάλ Γκράφιτι στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας στο Ίλιον, από τις 12.30 μ.μ. Το απόγευμα στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με πολλά νεολαιίστικα συγκροτήματα.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!