Βγήκαν σε έξαλλη κατάσταση οι Συριζαίοι για να ειρωνευτούν τους πολίτες που κατέβηκαν χωρίς συμφέρον στα μεγάλα συλλαλητήρια και για να ρίξουν λάσπη στον Μίκη Θεοδωράκη κατηγορώντας τον για σύμπλευση με τους εθνικιστές! Οποίο θράσος! Αυτοί που κάνουν γαργάρα τρία χρόνια τώρα τον Καμμένο, τον μετρ της εθνοκουτοπονηριάς και εθνοτζαμπαμαγκιάς! Κι όχι σαν εξαίρεση, σαν παρένθετο και τυχαίο περιστατικό, αλλά σαν τακτικό νούμερο σε μια κακόγουστη επιθεώρηση την οποία ούτε ο Σεφερλής δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Αλλά αν ο ηθοποιός δικαιολογείται γιατί ξέρει ότι ο θεατής του ξέρει ότι κάνει πλάκα, ο Καμμένος οργώνει ανεξέλεγκτα στις πλάτες τις κοινωνίας με την ιδιότητα του υπουργού Άμυνας και με όλα τα κανάλια στα πόδια του! Και οι Συριζαίοι κάνουν τις κότες, και μερικοί τις κλεφτόκοτες.

Ένας αγράμματος φαφλατάς, ντροπή για κάθε πολίτευμα, για κάθε χώρα, για κάθε λαό. Ούτε στη μία ούτε στις δύο ούτε στις τρεις παπαριές δεν περιορίστηκε στον «πατριωτικό» του λόγο στα Ψαρά. Και τι δεν ξεστόμισε ο αθεόφοβος!

  • «Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα παρουσία του κυβερνήτη και του υπάρχου, παρουσία της καρδιάς του Κανάρη, της καρδιάς του Μιαούλη και των οστών της Μπουμπουλίνας, είχαμε σιωπήσει όλοι.» (Βγάλανε οι αγύρτες στη γύρα τα οστά τις Μπουμπουλίνας και τις ταριχευμένες καρδιές του Κανάρη και του Μιαούλη! Δεν θα ήταν πιο εφετζίδικο να έβγαζαν τα ..χίδια του Κολοκοτρώνη;!)
  • «Η Ελλάδα κατοικείται από ένα έθνος το οποίο δεν σήκωσε ποτέ στη πλάτη του ζυγό.» (Κάψτε όλα τα βιβλία ιστορίας, κάψτε τα!)
  • «Σεβόμαστε την θάλασσα και η θάλασσα παράλληλα σέβεται την πατρίδα.»(Ναι, καλά διαβάσατε, η θάλασσα σέβεται την πατρίδα!)
  • «Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα χωρικά μας ύδατα, με την αναγνώριση της ΑΟΖ, την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και η πατρίδα μας θα περάσει σε μια καινούργια εποχή.» (Μπορεί κοτζάμ υπουργός να συγχέει τα χωρικά ύδατα με τις ΑΟΖ; Άμα είναι τσαρλατάνος μπορεί.)
  • «Ελπίζω τα παιδιά μας να μην ζήσουν την οικονομική κρίση που έζησε η δική μας γενιά και τα μικρά μας παιδιά.» (Ελπίζει τα παιδιά μας να μην ζήσουν την κρίση που ζούνε τα παιδιά μας! Πανευτυχής ο δαίμων της ασυναρτησίας.)
  • «Βγαίνουμε από την οικονομική κρίση και παράλληλα η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα παραγωγό φυσικού αερίου και ίσως αργότερα και πετρελαίου.» (Καλά, το «βγαίνουμε» το εκστομίζει συχνά κι ο επίσης διαπρέπων στις κοτσάνες πρωθυπουργός, αλλά αυτό το «μετατρέπεται σε χώρα παραγωγό φυσικού αερίου», για το οποίο οι ειδικοί εκτιμούν ότι σε περίπτωση που βεβαιωθούν τα κοιτάσματα, η εξόρυξη θα αρχίσει σε βάθος πολλών χρόνων, από ποιο παζάρι το ψώνισε;)
  • «Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας…» (Δεν βρέθηκε κανένας να του πει ότι η Υπέρμαχος Στρατηγός δεν έσωσε ούτε την Πόλη από τους Οθωμανούς; Κι ότι ο Πρόεδρος είχε παραλύσει όταν ο Κασιδιάρης κοπανούσε ενώπιον του την Κανέλλη;)

Κι όμως, σε εποχή πραγματικών κινδύνων, αυτός ο ανεκδιήγητος που διάνθισε τις κοτσάνες του με 24 αναφορές στις Ένοπλες Δυνάμεις και 19 στο «έθνος», είναι επικεφαλής του ελληνικού στρατού! Ελπίζω οι Τούρκοι να μας λυπηθούν και να μην μας ανασκολοπίσουν μόνο και μόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχρισε υπουργό τον Καμμένο!

Μπ. Ροϊλός

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!