Όλα αυτά με τη Λέσβο, τη Μυτιλήνη, τα τούρκικα γεωτρύπανα και τον κορωνοϊό που κυριαρχούν στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ ύποπτα και επικίνδυνα. Μια καλά οργανωμένη καμπάνια τύφλωσης και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας και του κόσμου ολόκληρου για να μην γίνει γνωστό το κοσμοϊστορικό γεγονός της εμφάνισης του ίδιου του Ιησού Χριστού στον Μητροπολίτη Ηλείας.

Δέστε το βίντεο στο youtube, να ακούσετε τον ίδιο τον Μητροπολίτη να κάνει την αποκάλυψη και για τη συγκλονιστική παρότρυνση του Θεανθρώπου προς τον σεβασμιότατο: «Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη Μητρόπολη, ιδιαίτερα θερμά προσευχήθηκα λόγω των γεγονότων, και για πρώτη φορά ακούω το Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει η κατασκευή του δρόμου Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακόνα, αμέσως!»

Επιβεβαιώνεται εμμέσως πλην σαφώς ότι ο δικός μας Θεός δημιούργησε τον κόσμο. Τα πάντα. Κι ό,τι άφησε στους ανθρώπους μπορεί πάντοτε ο γιος του να το συμπληρώνει. Ακολουθώντας το έργο του πατέρα του που κατασκεύασε σε επτά μέρες όλο το σύμπαν, ο γιος του φροντίζει για μερικά σημεία που δεν έγιναν τότε, όπως ο δρόμος της δυτικής Πελοποννήσου! Ευχαριστούμε για την καίρια μεσολάβηση σου άγιε δέσποτα της Ηλείας! Αν γίνεται, όμως, την επόμενη φορά πες και για το δικό μου πρόβλημα με την πολεοδομία για ένα αυθαίρετο που έχω έξω από τον Πύργο, προς τη θάλασσα…

Σίμος Περπερίδης

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!