Δημοσιεύουμε παρακάτω το δελτίο Τύπου της Επανεκκίνηση – RESTART:

«Στην σημερινή κατάσταση που τα αυτονόητα δεν είναι πια δεδομένα και οι εξελίξεις τρέχουν, οφείλουμε να αποτινάξουμε το σκοτεινό πέπλο της αποσιώπησης στα εθνικά θέματα. Να φωτίσουμε όλα όσα μας κρύβουν, για να προλάβουμε (όπως το 2004 στο σχέδιο Ανάν) τις βλέψεις κατά της ακεραιότητας της χώρας μας και του Ελληνισμού.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου, στις 18:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλυψώ, Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, στην Καλλιθέα, εκδήλωση του κινήματος Επανεκκίνηση – RESTART με θέμα: “Ελλάδα – Κύπρος: Α.Ο.Ζ. και Τουρκικός επεκτατισμός”. Ομιλητές: Μαρίνος Σιζόπουλος, πρόεδρος ΕΔΕΚ Κύπρου, Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής, Θέμος Στοφορόπουλος, πρέσβης ε.τ., Νίκος Ιγγλέσης, δημοσιογράφος – συγγραφέας. Συντονιστής: Περικλής Δανόπουλος, οικονομολόγος – ραδιοφωνικός παραγωγός.

Να αντιδράσουμε στα σχέδια των ιμπεριαλιστικών κέντρων που μετά την ήττα τους στη Συρία βάζουν και τη χώρα μας στο στόχαστρο, εκκινούν, με “όχημα” το καθεστώς του Ερντογάν και “οδικό χάρτη” τις συνεχείς υποχωρήσεις Ελλάδας – Κύπρου, την αποσταθεροποίηση του Ελληνικού χώρου και συνολικά της Βαλκανικής.

Το θέμα της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. σχετίζεται άμεσα με το “επόμενο βήμα” σε βάρος Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Καστελόριζο και με το γεωπολιτικό μέλλον ολόκληρης της περιοχής.»

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!