Μόνο ένας χυδαίος πολιτικός αριβίστας θα έλεγε ότι ο λαός ήξερε τα μέτρα (μειώσεις μισθών, συντάξεις, αφορολόγητο κλπ) και τα ενέκρινε τον Σεπτέμβρη 2015. (@dionsourl)

 

Διαβάζεις τον Γιάνη Βαρουφάκη και λες «δεν θα είναι έτσι, αποκλείεται». Βλέπεις την νυχτερινή τροπολογία ξεφτίλα για Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και λες «μάλλον λέει και λίγα»… (@PapanGeorge)

 

Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο μας είπε ο Τσίπρας. Σωστά… Τα μέτρα που ψήφισε και η εποπτεία μέχρι το 2060 είναι μνημόνιο διαρκείας. (Ανθή Βασιλείου‏)

 

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει να προτείνει μια εναλλακτική πρόταση». Μα, φυσικά Αλέξη μου, αφού εφαρμόζεις την δική του πρόταση. (@redflyplanet)

 

Στο μεταξύ αυτό που ‘ναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη, αλλά λέμε το τάδε κόμμα τους έβαλε, το άλλο τους έβγαλε, με μπερδεύει. (@JohnRe)

 

Βγαίνουμε στις αγορές, βγαίνουμε από τα μνημόνια, βγαίνουμε από τη λιτότητα κλπ. Αμάν πια! Κώλο δε βάζουμε μέσα! (@panais_koutelos)

 

Βγήκαμε στις αγορές κι εμείς ξανά μόνο βιτρίνες θα χαζεύουμε… (@lamgren)

 

Το πρώτο που επιβεβαιώνουν οι ηχογραφήσεις, είναι ότι ο Βαρουφάκης είναι έτη φωτός εξυπνότερος από τον Τσίπρα. (@commonsense489)

 

Ο Βαρουφάκης γράφει «Βίπερ». Προφανώς οι του Μαξίμου γράφουν από… Ντοστογιέφσκι και πάνω… (Τάσος Μελίτης)

 

Δεν τους ενδιαφέρει ο Βαρουφάκης. Δεν φοβίζει κανέναν από μόνος του. Αυτό που φοβούνται όλοι είναι εκείνο το 62% του ΟΧΙ. (@syn_realistis)

 

Πελετίδης-Δήμαρχος Πάτρας : «Η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν είναι κοινωνικό event». Μπράβο του!… γιατί παράγινε με την «ελεημοσύνη» των Μενουμευρωπαίων. (@a_angeltsak)

 

Όταν έρθει στην Άρτα ο Σκάι, με το «όλοι μαζί μπορούμε» και το «Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ», θα πάω με γιαούρτια. Πολλά γιαούρτια! (@Βλαχοεστέτ)

 

«Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ». Πώς με μια φράση μπορείς να προσβάλεις την αξιοπρέπεια ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη… (@Sampsonius)

 

Ζω στη χώρα που τα παιδιά του Παττακού και του Παπαδόπουλου, όπως ο Άδωνης, ο Βορίδης κι άλλα φασιστοειδή, γιορτάζουν την επέτειο της Δημοκρατίας! (Κλεανθίδου Φανή‏)

 

Από ό,τι βλέπω σε έγκυρα μέσα, πρέπει να έκανε πραξικόπημα ο Ρουβίκωνας χθες. (@mpaountolino)

 

Το θέμα δεν είναι η εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή, το θέμα είναι πότε θα εισβάλει η κοινωνία στην Βουλή… (@joe_dalton1936)

 

Τραυματίστηκαν πολλοί από τα φυλλάδια του Ρουβίκωνα στη Βουλή; Υπήρξαν θύματα; Όλα τα αποσιωπούν αυτοί οι δημοσιογράφοι… (Vassia_Karkayian)

 

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά τα διόδια και η βενζίνη. (@megalosgazmas)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!