Ένα live φωτιά. Μια μέρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων παρακολουθήσουν την συναυλία. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο Βέβηλος παρουσιάζει στο Piraeus 117 Academy την νέα του δουλειά, «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών».

Δρομολόγια πάνω σε «βεβηλωμένους» δρόμους, χιλιόμετρα πάνω σε σκοτεινές οκτάβες και «ομερτά» φιλήδονων πολιτικοποιημένων πενταγράμμων, που ορκίζονται πίστη στα υπόγεια.

Μια εμβληματική, για την ελληνική hip hop, παρουσία και ένα βαρύγδουπο στίγμα στην ελίτ των Ελλήνων ΜC’s. Ο Βέβηλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες του low bap. Ο ίδιος, έγινε γνωστός με τους Βαβυλώνα τη δεκαετία του ’90, ενώ ηγήθηκε και στους Ομερτά, ένα σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 2001 μέσα στη φυλακή. Ο Βέβηλος ανεβαίνει στο stage με νέο υλικό να μας παρουσιάσει «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών» και να κάνει και πάλι τα υπόγεια να βρίθουν ρίμες με τις ιστορίες του, μελοποιημένες μέσα από μια underground βαρύθυμη παράκληση.

Remember, remember the 15th of December…

Προπώληση
Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 8€.
Ταμείο: 10€

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
τηλ. 210 3608366

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!