«Από Κοινού». Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 6μμ.-7μμ.

Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η συνέργασία του εγχειρήματος ανεξάρτητης δημοσιογραφίας The Press Project με τον Δρόμο της Αριστεράς.

Μπορείτε εδώ να ακούσετε ποια είναι η ιδέα αυτής της συνεργασίας, όπως παρουσιάστηκε την Δευτέρα στην εκπομπή Άνευ Όρων με τον Αντώνη Ανδρουλιδάκη:

 

Ο Τάσος Βαρούνης και ο Γιώργος Παπαϊωάννου, από τη συντακτική ομάδα του Δρόμου της Αριστεράς, συζητούν για κρίσιμα ζητήματα μιας πραγματικής διεξόδου: Μπορεί αυτή η χώρα να παράγει και πώς; Γιατί χρειαζόμαστε ένα άλλο πολιτικό σύστημα; Πώς να σταθούμε στο διεθνές περιβάλλον; Ο ριζοσπαστισμός, η αριστερά και τι ν’ αλλάξουμε.

Για όσα εγκλωβίζονται στην «τρέχουσα επικαιρότητα». Γι’ αυτά που ανασύρονται μονάχα για κομματική ή προεκλογική αντιπαράθεση. Για όσα συζητάμε συχνότερα οι πολίτες παρά οι πολιτικοί. Γι’ αυτά που δεν μπορούν ν’ αγνοηθούν αν θέλουμε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Από Κοινού… Σε οκτώ εκπομπές, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 6μμ-7μμ.

 

Πατήστε εδώ και ακούστε μαγνητοσκοπημένη την πρώτη εκπομπή (3/9/2015)

Στην επέτειο της επανάστασης του 1843 για το Σύνταγμα, συζητάμε για τη Δημοκρατία και την κατάργησή της, για τη διάσταση ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα και τους πολίτες και για το ίδιο το Σύνταγμα…

 

Την Παρασκευή 4/9 στις 6 το απόγευμα, ακούστε εδώ την δεύτερη εκπομπή

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!