Kαλημέρα πελάτες μου, συντρόφια του Δρόμου.
Μωρέ εσείς, την τριπλή θέλετε και καπέλο Siemens για να έρθετε στα ίσια! Ακούς εκεί, κάθε που έχει εκλογές να θέλετε γκάλοπ, προγνωστικά, ιστορίες πολιτικές! Έχε χάρη πελάτη μου που ο διευθυντής είναι Μυτιληνιός και το πίνει του ουζέλι με τη σαρδελούδα!

Ε, ρε γλέντια στο Ελλάντα! Αλλού ράβονται κοστούμια και «φράκο» για την Βουλή και αλλού φορούν την παρδαλή για το κελί το «13» (την ψειρού). Μην περιμένεις πελάτη μου σήμερα νούμερα, εμείς εδώ το κλίμα δίνουμε, το κλίμα.
Λοιπόν, η προεκλογική φαίνεται ότι πήγε καλά! Οι μεγάλοι του συστήματος, τις προεκλογικές τις έκαναν σε κλειστά γήπεδα, μπαράκια, καφετέριες, σε οίκους – όχι τα μπουρδέλα παιδί μου! Εκεί που κάνει ο Ψινάκης με τον Γαλάτη τις παρουσιάσεις! Και στη μέση ο Σαμαράς με τις πιρουέτες, να απαντά.
Ο νεαρός ρωτάει: «Εμείς είμαστε στο Δημόσιο και έχουμε 25% μειώσεις μισθών, τι έχετε να πείτε για να δώσετε κουράγιο στον κόσμο»;
Δεν σου έφθασε ΟΝΝΕΔίτη μου το κουράγιο που σου έδωσε, θέλεις και άλλο;
Κοίταξε να φοράς προφυλακτικό την ώρα που ψηφίζεις, γιατί θα την αρπάξεις την υγειονομική βόμβα. Για ποιο λόγο νομίζεις πως έφυγε ο Αντωνάκης από τη Ρηγίλλης και πήγε Συγγρού; Γιατί το βράδυ των εκλογών θα σκάνε υγειονομικές βόμβες στο «πολιτίκ σέντραλ παρκ», Βουλή, Μαξίμου κ.λπ. Και ο Αντώνης είναι πονηρός, σου λέει: «Συγγρού, Ζάππειο μπορώ και πάω για την εντολή»! Μπορεί να μην είναι καθαρή, αλλά και μόνο που θα την πιάσει την εντολή, πολύ του είναι, προσθέτει ο ταξιτζής.
Στο επιτελείο, τώρα, της Ιπποκράτους υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα!
– Ιορδάνη, τι λέει το ρεπορτάζ σου; Άσε Ιορδάνη, θα το περιγράψει ο ταξιτζής το κλίμα.
– Όλγα εδώ το κλίμα είναι: σήκω Αντρέα για να δεις, τα παιδιά της Αλλαγής.
Ο Γιώργος την έκανε με ελαφρά και μάλλον έχει έτοιμα τα κοντέινερ. Ο Άκης είναι με την ριγωτή στολή και μονόχρωμη γραβάτα στο κελί! Η «βλαχάρα» αναπολεί το Four Season πίσω από τα συρματοπλέγματα. Ο Βαγγέλης περιμένει στην Αίγλη του Ζαππείου με σκέτο καφέ και λεμόνι, την εντολή! Και τραγουδά: Συρματοπλέγματα βαριά ζώνουν το Ζάππειο παιδιά. Ο Λοβέρδος, μαζεύει υγειονομικές βόμβες από τους «οίκους» της Φυλής. Ο Χρυσοχοΐδης πηγαίνει μαζί με τη Χρυσή Αυγή τις γριές με την «πάπια» για ψήφο! Με λίγα λόγια, Όλγα, ένα μπουρδέλο έγινε το ΠΑΣΟΚ.
Το μόνο που μ’ έχει προβληματίσει πελάτη μου, είναι γιατί η Αλέκα με την Λιάνα δεν έχουν κάνει την αντεπίθεση ακόμα. Τι κάνουν οι δυνάμεις πίσω από τις μπαζωμένες όχθες του Ποδονίφτη, στον Περισσό; Μήπως Αλέκα τις κούρασες στις ασκήσεις και τώρα δεν έχουν τις αντοχές για επίθεση στα χειμερινά; Ίδωμεν!
Στη ριζοσπαστική Αριστερά, το καράβι είναι με φουσκωμένα τα πανιά και οι προτάσεις πάνε και έρχονται! Ο Αλέξης προτείνει την Αλέκα για πρωθυπουργό! Και η Αλέκα απαντά: «Αλέξη, έειεις ξεφύγει. Εμείς μόνο κυβέρνηση του βουνού». Γιατί Αλέκα, έλα και στην πόλη, ζύγωσε τους αγανακτισμένους, βάλε και τα χέρια στην φωτιά, πιάσε και την καυτή πατάτα. Δούλεψε και λίγο το GPS!
Ψήφο στην Αριστερά και κυρίως στα πρόσωπα που θέλουν την ενότητά της, που θα κατέβουν στις πλατείες, δίπλα στον λαό (για καμιά μούντζα). Στείλτε το δικομματισμό και τα παρακλάδια του στον αγύριστο! Τσακίστε την τρόικα και το ΔΝΤ και το φίδι της Χρυσής Αυγής. Προσέχετε μην κάψετε μαζί με την καυτή πατάτα της «εντολής» και όλη την Αριστερά, για χρόνια. Και σας περιμένω στο Σύνταγμα, την Κυριακή το βράδυ, στους Αγανακτισμένους, να σχεδιάσουμε το μέλλον της χώρας, φτιάχνοντας το μεγάλο μέτωπο της Αριστεράς. Και όπως λέει και ο σύντροφός μας και φίλος Αλέκος Αλαβάνος, που ο λόγος του τόσο πολύ έχει λείψει σε αυτήν την εκλογική μάχη «την Κυριακή το βράδυ, οι εξελίξεις Αριστερά».

Καλό βόλι!
Ο Ταξιτζής του Δρόμου της Αριστεράς

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!