Δήμος Νίκαιας-Ρέντη – Δήμος Νέας Σμύρνης – Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Δήμος Γαλατσίου

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη

Την Δευτέρα 4 Οκτώβρη στις 20:30 στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο Νίκαιας ( Π.Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας – 1ος όροφος., είσοδος από Καισαρείας ), νέοι και νέες από την Νίκαια και τον Ρέντη, συναντιόνται για να συζητήσουν με τον δικό τους τρόπο την σχέση τους με την πόλη, τα προβλήματα τους, τις ανάγκες τους, τις ιδέες τους, την στήριξη τους στην Κίνηση Πολιτών Νικαίας-Ρέντη Κόντρα στο Ρεύμα και στον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Παπαδόπουλο.

Δήμος Νέας Σμύρνης

Την Τετάρτη 6/10, στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική κίνηση «ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» θα παρουσιάσει την εκλογική της διακήρυξη και τους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιό της.

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Το Σάββατο 2/10 στη Λαμία, στις 19:00, στην Αίθουσα Φίλων Θεάτρου (Στοά Μουσάτου, 3ος όροφος), σε ανοιχτή συνέλευση, θα προταθεί υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης από την περιοχή της Φθιώτιδας και θα εξειδικευθεί το πρόγραμμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για το νομό.
Την Κυριακή 3/10, στις 11:00, στο κλειστό Θέατρο της Λειβαδιάς, σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του Αυτοδιοικητικού Κινήματος από όλους τους νομούς της περιφέρειας, θα συζητηθεί το συνολικό πρόγραμμα και ο προγραμματισμός μέχρι τις εκλογές, ενώ θα ολοκληρωθεί και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Δήμος Γαλατσίου

Το Σάββατο 2/10, στις 20:00, στο Πάρκο Λυσίου (Παλιό τέρμα), στο Γαλάτσι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημοτικής κίνησης Γαλατσίου Άλλος Δρόμος. για μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμμετοχής. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με λαϊκό πρόγραμμα, έντεχνο και ελληνικό ροκ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!