Φιρί-φιρί το πάνε

Είναι σίγουρο ότι αυτός ο συρφετός θα μας σύρει σε πρωτόγνωρες περιπέτειες και τυχοδιωκτισμούς μόνο και μόνο από τη βαθιά ξενοδουλεία και τη μεγάλη ασημαντότητα που χαρακτηρίζει όσους τον απαρτίζουν. Δεν φτάνουν οι συνδιαλλαγές τους με όλους τους δικτάτορες και τους πολέμαρχους της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, έτοιμοι είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Press Project, να στείλουν Έλληνες στρατιώτες στην καρδιά της Αφρικής, στο Μάλι, για να συνδράμουν τους Γάλλους που μακελεύουν τους ντόπιους επειδή η περιοχή έχει ουράνιο και άλλες πολύτιμες πρώτες ύλες που τις λεηλατούν οι καλοί μας εταίροι. Κι ύστερα, άμα σκοτωθούν άδικα δικά μας παιδιά στις ερημιές και άμα βάλουν την Ελλάδα στο στόχαστρο οι «τρομοκράτες» που μέχρι σήμερα δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα εξαιτίας μιας καλής στάσης της χώρας μας απέναντι στους Άραβες και τους άλλους λαούς της Αφρικής και της Ασίας, ποιος θα ξεσηκωθεί να σπάσει τα μούτρα του Μητσοτάκη, του Δένδια και όλων των ανδρείκελων που είναι δούλοι όχι του θεού, αλλά του Μακρόν, του Τραμπ και των άλλων δολοφόνων με γραβάτα;
Θεόφραστος Παπαθανασόπουλος

Παιδιά χαλαρά, γιατί βλέπει και η Μοσάντ…

Μπατσοφαγία

«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος. Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, περνάς ωραία. Αυτός θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή», χυδαιολόγησε στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας σχολιάζοντας την υπόθεση ενός συνάδελφού του που έκανε ληστείες χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο, γιατί, όπως απολογήθηκε, τον έφαγε ο τζόγος! Αυτό λέγεται «μπατσοφαγία από μπάτσο»!
Το χειρότερο είναι ότι σκέφτεται όπως σκέφτονται δημοσιογράφοι σαν τον Οικονόμου που ζήτησε να μπαίνουν οι μετανάστες σε φυλακές, ακόμα και τα παιδιά. Άντε να δει προκοπή ο τόπος!
Λεωνίδας Μανουσάκης

Πλήρωνε, κορόιδο!

Το ερώτημα πώς γίνεται με τη διάδοση που έχουν τα κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα, το κόστος χρήσης τους να είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη, πιθανότατα δεν θα απαντηθεί ποτέ. Αφού οι εταιρίες δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και η Ν.Δ. δεν θα αγγίξει ποτέ την κερδοσκοπία των πολυεθνικών. Έτσι, η Ελλάδα θα ανεμίζει τη σημαία της ακρίβειας σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενώ στην Πολωνία, χώρα μεσαίας οικονομίας, ο δείκτης του κόστους είναι στο 44,8, στη Φινλαδία στο 80,6, στην Αυστρία στο 83,9, στην Κύπρο 86,0, στη Γερμανία 101,3 και στην Ελβετία, χώρα υψηλής οικονομίας, 119,8, στην Ελλάδα, είναι 120,9! Πρώτη μεταξύ 34 χωρών στο κόστος τηλεπικοινωνιών μια χώρα με τον υψηλότερο ευρωπαϊκό δείκτη φτώχειας μαζί με τη Βουλγαρία και την Αλβανία, στις οποίες όμως τα τηλέφωνα είναι πολύ πιο φτηνά!
Έλσα Φραγκοπούλου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!