Τελικά πάρα πολλοί φερόμενοι ως εγγράμματοι, που φλυαρούν μέσα από τον αστικό Τύπο και τα τηλεοπτικά δίκτυα, είναι επικίνδυνα ασυντόνιστοι με την ιστορία και την πολιτική καθώς προκατειλημμένοι κινούνται στα πλαίσια μιας γραμμής η οποία χωρίς να προϋποθέτει σεβασμό της αλήθειας εκπορεύεται από τα κέντρα εξουσίας. Άλλος κατευθύνεται από τα πολιτικά, άλλος από τα μιντιακά, άλλος από τα οικονομικά κι άλλος, υπάρχουν και τέτοιοι, από όλα τα κέντρα εξουσίας ταυτόχρονα, πράγμα όχι δύσκολο με δεδομένο ότι τα κέντρα εξουσίας συνδέονται μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνουν το συνολικό πλέγμα εξουσίας που ορίζει τα πλαίσια όχι μόνο της πολιτικής, αλλά και του επιβαλλόμενου πολιτισμού και της αποδεκτής ιστορίας. Ορισμένοι έκαναν όνομα γράφοντας μυθιστορήματα, αλλά βρήκαν θαλπωρή στην αγκαλιά των εφοπλιστών που ελέγχουν τα ΜΜΕ και τους χρησιμοποιούν σαν εξωραϊστικά φυτά στις αυλές τους.

Αυτή η εισαγωγή σχετίζεται με τη λείανση των εγκλημάτων του Ισραήλ, ενός κράτους εξαιρετικά προβληματικού που πάσχει από ανίατες ασθένειες. Και μία απ’ αυτές είναι ο ακραίος εθνικισμός, ο φονταμενταλιστικός εθνικισμός, όπως εύστοχα τον προσδιορίζει ο Εβραίος ιστορικός Ze’ev Sternhell στο βιβλίο του «Η καταγωγή του Ισραήλ» (μεταφρ. Αθ. Κ. Κατσικερού, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, 2021).

Κι αυτό  δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει εξ αρχής στον πυρήνα δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ. Πάνω σ’ αυτόν τον φονταμενταλιστικό εθνικισμό έχει διαμορφωθεί η ιδέα αυτού του μορφώματος και έχει κατασκευαστεί το συγκεκριμένο κράτος. Και χωρίς αυτόν, όπως αποδείχτηκε σε βάθος χρόνου, δεν υφίσταται. Κι αν αυτός αποδυναμωθεί, θα αποδυναμωθεί και το κράτος. Έτσι το αντιλαμβάνονται οι σιωνιστές. Γι’ αυτό σκοπός τους είναι να συντηρηθεί ο φονταμενταλιστικός εθνικισμός με όλα τα μέσα και με κάθε τρόπο. Και μάλιστα, να συντηρηθεί με όλα τα συστατικά που τον συνθέτουν : ρατσισμός, εγωκεντρισμός, φυλετική ανωτερότητα, θεϊκή βούληση, απανθρωπιά, αυταρχισμός, πολεμοκαπηλία, επεκτατισμός, βία, αλαζονεία και τύφλωση. Κάθε ένα απ’ αυτά όταν υποχωρεί, ο φονταμενταλιστικός εθνικισμός -και κατά προέκταση το κράτος του Ισραήλ- υφίσταται κλονισμό.

Γι’ αυτό οι σιωνιστές που κατασκεύασαν το κράτος μ’ αυτή την αντίληψη και ιδεολογία και μ’ αυτό το σχέδιο, τον συντηρούν  κρατώντας το κράτος και την κοινωνία σε κατάσταση διαρκούς πολέμου. Και γι’ αυτό, το κράτος κατασκευάστηκε μιλιταριστικό και ο στρατός έχει κυριαρχικό ρόλο όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στη διατήρηση της τάξης στο εσωτερικό του κράτους. Μπορεί αστυνομικούς να μην βλέπεις πολλούς στο Ισραήλ, αλλά στρατιωτικούς ένοπλους και τεθωρακισμένα οχήματα βλέπεις παντού. Και για καφέ να πας σε καφετέρια στο Τελ Αβίβ ή την Ιερουσαλήμ, θα τον πίνεις παρέα με στρατιωτίνες που έχουν περασμένο στον ώμο ένα αυτόματο όπλο.

Φυλακή παιδιών

Το Ισραήλ είναι μια ιδιότυπη δημοκρατία για τον μισό πληθυσμό και μια σκληρή δικτατορία για τον υπόλοιπο μισό τον οποίο έχει υπό την κυριαρχία του. Βουλή και χούντα fifty-fifty. Γι’ αυτό η ανθρώπινη ζωή μετράει σαν αξία για τους μισούς κατοίκους και δεν μετράει για τους άλλους μισούς, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοτωθούν ή να συλληφθούν και να φυλακιστούν με στημένα δικαστήρια ή με τη λεγόμενη διοικητική κράτηση. Administrative detention για 2.000 Παλαιστίνιους!  Χωρίς να απαγγελθεί στους συλληφθέντες και φυλακισθέντες κάποια έστω τυπική κατηγορία. Επ’ αόριστον. Και χωρίς δικαίωμα να απευθυνθούν στις δικαστικές αρχές, χωρίς καμία προστασία από οποιοδήποτε φορέα ή δημοκρατικό θεσμό. Στο έλεος διοικητικών υπαλλήλων, στρατιωτικών και γραφειοκρατών. Οι μαζικές διαμαρτυρίες των Εβραίων για τη «δικαιοσύνη» στο Ισραήλ είναι επιβεβαιωτικές  της διαρκώς επιδεινούμενης ποιότητάς της.

Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί και πολλοί κρατούνται επί χρόνια με αυτό το μέσο, που σε κάθε άλλη δυτική χώρα θα θεωρείτο ότι καταργεί όλο το σύστημα των δικαιωμάτων των πολιτών πάνω στο οποίο στηρίζεται κάθε αστική δημοκρατία, όσο διαβρωμένη κι αν είναι. Αυτή είναι η περίπτωση και των εκατοντάδων παιδιών από 12 ετών που συλλαμβάνονται επειδή έχουν πετάξει πέτρες σε έποικους καταπατητές ή έγραψαν κάτι ενοχλητικό στο διαδίκτυο και μένουν στη φυλακή επί χρόνια για να συμμορφωθούν, να χρησιμεύσουν σαν τρομοκρατικό παράδειγμα για τα υπόλοιπα και σαν εξωδικαστική τιμωρία των γονιών τους που δεν τα φίμωσαν! Τέτοια παιδιά, φυλακισμένα, ανταλλάσσονται αυτές τις μέρες και δεν τα δείχνουν στη Δύση. Ούτε τη Μάρα που συνελήφθη 16 ετών και απελευθερώθηκε τώρα, μετά από 8 χρόνια φυλάκισης, στα 24 της. Ή τον Basil Ayaydeh ο οποίος μετά από 16 χρόνια στις ισραηλινές φυλακές, τα περισσότερα στην απομόνωση, βγήκε με την ανταλλαγή αλλά δεν είναι πια σε θέση να αναγνωρίσει ακόμα και τα μέλη της οικογένειας του! Στους ομήρους της Χαμάς επικεντρώνεται και εκεί εξαντλείται η αντικειμενική ενημέρωση των δυτικών.

Ο 15χρονος youtuber Awni δολοφονήθηκε από τους σιωνιστές!

Χάριν παιδιάς

Αυτή η αυθαιρεσία, «κάνουμε ό,τι θέλουμε μ’ αυτά τα ανθρώπινα ζώα», όπως χωρίς ενδοιασμούς δήλωσε ένας από τους υπουργούς του Νετανιάχου, στο Ισραήλ είναι συνηθισμένος κανόνας. Μια αυθαιρεσία που σε οποιοδήποτε άλλο δημοκρατικό καθεστώς θα αναιρούσε εκ θεμελίων το δημοκρατικό του χαρακτήρα.

Μ’ αυτή την «αξιολόγηση», οι μισοί πολίτες που βρίσκονται υπό την εξουσία του κράτους, μπορούν και να σκοτωθούν από στρατιώτες και οπλισμένους εποίκους χωρίς επιπτώσεις για τους δολοφόνους. Πρωτόγνωρα πράγματα ακόμα και για ακραία βάρβαρα καθεστώτα. Ήδη, φέτος, πριν τα τελευταία γεγονότα, είχαν δολοφονηθεί από στρατιώτες και εποίκους 200 Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη. Κανένας δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό και κανένας δεν απολογήθηκε γι’ αυτό. Κι άλλοι 250 δολοφονήθηκαν μέχρι σήμερα στη Δυτική Όχθη από έποικους και στρατιώτες μετά την έναρξη των γεγονότων της Γάζας, εφ’ όσον η ντούμπλφας δημοκρατία-δικτατορία το επιτρέπει, το ανέχεται και το ενθαρρύνει. Πάνω από 450 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από την αρχή του χρόνου μόνο στη Δυτική Όχθη, συνήθως χωρίς καμία αφορμή, όπως βλέπει κανείς και στο πρόσφατο βίντεο με τα δύο παιδιά, 8 και 12 ετών, που πυροβολούνται μέσα από περαστικό τεθωρακισμένο από στρατιώτες που κάνουν σκοποβολή, «χάριν παιδιάς»!

Στο Ισραήλ, ο σκοπός δεν αγιάζει απλώς τα μέσα, τα καθιστά αυτοσκοπό. Ο αρχικός σκοπός, ένα κράτος μόνο για Εβραίους, όπου όλοι οι άλλοι είναι εμπόδια-σκουπίδια που πρέπει να παραμεριστούν, εκδιωχτούν ή εξοντωθούν, απορροφάται από τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξή του, τα υπηρετεί και υπάρχει χάρη σ’ αυτά. Το Ισραήλ είναι κράτος που τρέφεται και συντηρείται από το κακό που προκαλεί στους γηγενείς, τους ντόπιους και τους γείτονες, τους μη Εβραίους. Κι όλο το σύστημα εξουσίας, κυβέρνηση, κόμματα, στρατός, δικαιοσύνη, πανεπιστήμια, υπηρετεί αυτό το κακό, το οποίο οι σιωνιστές θεωρούν καλό για τους ίδιους. Σ’ αυτό το φαύλο ιδεολόγημα έχουν εγκλωβίσει ένα λαό ο οποίος όπου ρίζωσε έζησε ειρηνικά και τώρα, μέσα στο κράτος-Φράνκεσταϊν, υπό την ασφυκτική κηδεμονία των σιωνιστών, απλοί άνθρωποι μεταλλάσσονται σε ρατσιστές και ανθρωποκυνηγούς. Αυτό επισημαίνουν σοβαροί στοχαστές, όπως ο Γκίντεον Λέβι, ο Ιλάν Πάππε, ο Τζεφ Χάλπερ, ο Νόρμαν Φίνκελστάϊν, μεγάλη η λίστα, και χιλιάδες άλλοι, αν όχι εκατομμύρια, γνωστοί και άγνωστοι Εβραίοι στο Ισραήλ, στις ΗΠΑ κι αλλού, τις απόψεις των οποίων δεν προβάλλουν τα δυτικά ΜΜΕ, για ευνόητους λόγους αφού το Ισραήλ είναι το μακρύ χέρι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην καρδιά του αραβικού κόσμου.

Παράνοια

Τελικά, το Ισραήλ κάηκε από το πολύ γκάζι. Ανεβάζοντας συνεχώς την ένταση, με τόσο ακραίο εθνικισμό, στρατοκρατία και ρατσισμό, τόσες δολοφονίες και εκτοπίσεις, οι σιωνιστές έκαψαν όχι μόνο τη μηχανή, αλλά και τους ανθρώπους που την μεταχειρίζονται. Αντί να δώσουν μια στέγη ασφάλειας, ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας και δημιουργίας και στον εβραϊκό κόσμο που είχε κουραστεί να κυνηγιέται από τις ελίτ της Δύσης, κοσμικές και θρησκευτικές, παντού ανεπιθύμητος, μεταμόρφωσαν σχεδόν εν τη γενέσει του το κράτος σε μηχανή τρόμου και θανάτου που τρώει τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα δηλητηριάζει πνευματικά και αυτούς που προοριζόταν να προστατεύσει. Γι’ αυτό το κάψιμο φταίνε οι εμπνευστές και οι εκτελεστές του σιωνισμού, που πήραν κατά γράμμα σαν υπέρτατη αξία και οδηγό όλη τη χολή, τη μισαλλοδοξία και την εχθρότητα που διαπερνάει τη Βίβλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Το τι λέγεται και το τι γίνεται εμπράκτως δεν περιγράφονται. Κάθε μέρα υπουργοί, βουλευτές και δημοσιογράφοι εκστομίζουν φρικαλεότητες: Να αφανίσουμε όλη τη Γάζα! Να τους πετάξουμε όλους στη θάλασσα! Να εξολοθρεύσουμε τώρα όλους τους Παλαιστίνιους! Να μετατρέψουμε όλη τη Γάζα σε πάρκινγκ! Κι ένα υπουργός πρότεινε, να τους ρίξουμε πυρηνικά!

Ο φανατισμός έχει εξελιχθεί σε ανίατη παράνοια και θυμίζει τον κινηματογραφικό σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι. Και τροφοδοτείται στη Δύση από εξαπτέρυγα που σιγοντάρουν τον φονταμενταλιστικό εθνικισμό των σιωνιστών, που μισούν την ειρήνη και τη συνύπαρξη των ανθρώπων και των λαών, που στρεβλώνουν κάθε ίχνος αλήθειας με κείμενα για τα οποία θα ντρεπόταν κάθε πολιτισμένος άνθρωπος ακόμα και να τα διαβάσει. Από τη μια η υστερική λογοκρισία που έχει επιβληθεί στη Δύση, όπου δημοσιογράφοι και πανεπιστημιακοί που δεν συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Ουάσιγκτον απολύονται και από την άλλη τα βαποράκια, εγγράμματοι και αγράμματοι, δύσκολο να τους ξεχωρίσεις επί της ουσίας, γράφουν κατεβατά ή εκφωνούν λογύδρια, με σκέψεις του ποδαριού και φιλοσοφίες του αμπελιού, για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των σιωνιστών που έχουν ξεκινήσει εδώ και εκατό χρόνια και συνεχίζονται με υπερένταση και μεγαλύτερη αγριότητα και βαρβαρότητα. Γραφτά και λόγοι που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας, αξιοπρέπειας, αλλά και αμετροέπειας, στην κατηφόρα της παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης που έχουν πάρει οι συντάκτες τους.

Αθώοι δολοφόνοι

Σε ένα χρονογράφημα στην «Καθημερινή» ο συγγραφέας του καταθέτει ότι βρίσκει ακατανόητη τη στάση του ΟΗΕ που καταδικάζει το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας επειδή, κατά τη γνώμη του, «η πρόθεση μετράει στο διεθνές δίκαιο για τον χαρακτηρισμό μιας πράξης ως έγκλημα πολέμου ή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»! Επειδή στις μαζικές σφαγές που κάνει το Ισραήλ δεν εντοπίζει πρόθεση, άρα δεν υπάρχει και έγκλημα. Διαμαρτύρεται ο αρθρογράφος γιατί οι σιωνιστές που βομβαρδίζουν την πυκνοκατοικημένη Γάζα με βόμβες που ισοπεδώνουν πολυκατοικίες τεσσάρων τετραγώνων μαζί, σκοτώνοντας χιλιάδες άμαχους, κυρίως παιδιά και γυναίκες, αδικούνται από τις κατηγορίες του ΟΗΕ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι όταν ρίχνουν χιλιάδες βόμβες τεράστιας εκρηκτικής ισχύος σε μια περιοχή σαν την Κυψέλη, δεν έχουν πρόθεση να σκοτώσουν μωρά, νοικοκυρές και ηλικιωμένους που καταπλακώνονται από τα μπετά και θάβονται επί τόπου ζωντανοί! Και το γράφει αυτό ενώ ο Νετανιάχου δηλώνει με στόμφο ότι πρόθεση τους είναι να κάνουν αυτό που επιτάσσει η Βίβλος για τους Αμαλικήτες, ένα λαό που οι Εβραίοι θεωρούσαν εχθρό:

«Πηγαίνετε τώρα και χτυπήστε τους Αμαλικήτες και καταστρέψτε ό,τι έχουν. Μην τους λυπηθείτε. Σκοτώστε και τους άντρες και τις γυναίκες, τα παιδιά και τα μωρά, τα βόδια και τα πρόβατα, τις καμήλες και τα γαϊδούρια»! Για την ιστορία, το απόσπασμα που επικαλέσθηκε ο Νετανιάχου για να κάνει κατανοητό σε όλους ποια είναι η πρόθεσή τους για τη Γάζα, είναι από τη Βίβλο, από το πρώτο βιβλίο του Σαμουήλ, στο κεφάλαιο 15.

Οι αρθρογράφοι αυτού του τύπου υπερασπίζονται ανενδοίαστα ένα σύστημα που βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Από το νεκροταφείο παιδιών και γυναικών στο Χαν Γιούνις… (φωτό Said Khatib AFP)

Μαζικές δολοφονίες

Στη φάση που ακόμα και μεταξύ Αμερικάνων και Ευρωπαίων εκδηλώνεται κάποια δυσφορία για τις θανάσιμες ακρότητες του θεοκρατούμενου και φασιστοκρατούμενου ισραηλινού καθεστώτος, ο αρθρογράφος, για να δικαιολογήσει τις μαζικές σφαγές, παραλληλίζει το βομβαρδισμό της Γάζας με το βομβαρδισμό των γερμανικών και ιαπωνικών πόλεων στη διάρκεια του Β΄ ΠΠ από τους Αμερικάνους και τους Άγγλους!

«Τον Β΄ Παγκόσμιο τον κέρδισαν οι σύμμαχοι θυσιάζοντας πολλούς αμάχους. Τα θύματα των βομβαρδισμών ήταν παράπλευρες απώλειες, εκτός από τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι όπου έπεσαν βόμβες ειδικά κατασκευασμένες για να εξοντώσουν πληθυσμούς ολόκληρους.» Αυτά γράφει.

Κι αναρωτιέται κανείς: λέει ο καταστατικός χάρτης του ΟΗΕ, η Σύμβαση της Ρώμης για το δίκαιο του πολέμου, η σύμβαση της Γενεύης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η νομολογία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το νομικό καθεστώς και η νομολογία των ανωτάτων δικαστηρίων των χωρών της Δύσης, η Εκκλησία, η εγκληματολογία, οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, η Διεθνής Αμνηστία (διαδήλωσαν στην Ουάσιγκτον παρατάσσοντας ομοιώματα νεκρών Παλαιστινίων μπροστά στο Λευκό Οίκο), οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, κάποιο κράτος, κάποιος θεσμός, κάποιο πανεπιστήμιο, κάποιος οποιοσδήποτε που έχει μια εξουσία ή ένα κύρος, ότι ένα έγκλημα πολέμου νομιμοποιεί τα παρόμοια που έπονται;

Ή αν ρίξεις φέιγ-βολάν, όπως κάνουν οι Εβραίοι, σε δύο εκατομμύρια κατοίκους μιας πόλης γνωστοποιώντας ότι θα τους βομβαρδίσεις τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τους ναούς σε λίγη ώρα, και τους εξαναγκάσεις να μεταφερθούν παρά τη θέλησή τους σε άλλο τόπο, άστεγοι, αυτό σε νομιμοποιεί να τους βομβαρδίσεις, να τους σκοτώσεις, να τους ακρωτηριάσεις και να τους ξεσπιτώσεις;

Η μαζική δολοφονία, μέχρι στιγμής, 15.000 ανθρώπων, εκ των οποίων 6.000 παιδιά και 4.000 γυναίκες, μανάδες, αδελφές, κόρες και γιαγιάδες, δασκάλες και νοσοκόμες, μοδίστρες και εργάτριες, καθώς και ο τραυματισμός και ακρωτηριασμός άλλων 35.000 είναι άραγε έγκλημα που καλύπτεται από κάποιο δίκαιο που κανείς δεν ισχυρίζεται ότι υφίσταται; Καλύπτεται από κάποια ηθική που δεν την επικαλείται κανένας πέρα από κάτι παρανοϊκούς που χαίρονταν όταν ο Χίτλερ σκότωνε στους θαλάμους αερίων και έκαιγε στα κρεματόρια εκατομμύρια Εβραίους, τσιγγάνους, κομμουνιστές και Ρώσους αιχμαλώτους;

Εγκλήματα πολέμου

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, οι παρακάτω πράξεις θεωρούνται εγκλήματα πολέμου:

  • Εκ προθέσεως δολοφονία αθώων ανθρώπων.
  • Πρόκληση εσκεμμένα μεγάλης ταλαιπωρίας ή σοβαρού τραυματισμού στο σώμα ή στην υγεία.
  • Επίθεση ή βομβαρδισμός πόλεων, χωριών, κατοικιών ή κτιρίων που είναι ανυπεράσπιστα και που δεν αποτελούν στρατιωτικές υποδομές
  • Παράνομη απέλαση, μεταφορά ή παράνομος περιορισμός.
  • Σκόπιμη επίθεση με τη γνώση ότι μια τέτοια επίθεση θα είχε ως αποτέλεσμα απώλεια ζωής ή απώλειες αμάχων ή ζημιά σε πολιτικά υποκείμενα ή εκτεταμένη, μακροπρόθεσμη και σοβαρή ζημιά στο φυσικό περιβάλλον.
  • Σκόπιμη επίθεση εναντίον κτιρίου αφιερωμένου στη θρησκεία, στην εκπαίδευση, στην τέχνη, στην επιστήμη ή για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στα ιστορικά μνημεία, στα νοσοκομεία.

Όλα αυτά εκτελούνται σε τεράστια κλίμακα από το Ισραήλ! Πουθενά αλλού δεν έχει υπάρξει τέτοια συγχορδία εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Πουθενά αυτά τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα δεν τελούνται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Φύρδην-μίγδην

Ο αρθρογράφος-συγγραφέας, όμως, υποστηρίζει ότι αφού οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι βομβάρδισαν και ισοπέδωσαν μεγάλες πόλεις όπως η Δρέσδη, το Βερολίνο, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, για τους ίδιους λόγους μπορούν να το κάνουν και οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη! Δηλαδή, οι Παλαιστίνιοι άμαχοι αξίζει να πεθάνουν όπως άξιζε στους Γερμανούς και τους Ιάπωνες άμαχους να βομβαρδιστούν και να πεθάνουν!

Έχουν, λοιπόν, το ακαταλόγιστο οι σιωνιστές Εβραίοι που επειδή ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του μυθικού Αβραάμ μπορούν να σκοτώνουν, να εξορίζουν και να αρπάζουν τη γη των ανθρώπων που δεν έχουν γνωρίσει άλλη πατρίδα απ’ αυτή στην οποία ζουν.

Και ποιος αγράμματος και ανιστόρητος, ποιος ανήθικος και απάνθρωπος, ποιος φασίστας είπε στον αρθρογράφο που συντάσσει αυτά τα απάνθρωπα χρονογραφήματα ότι οι βομβαρδισμοί της Δρέσδης, της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι που επικαλείται για να δικαιολογήσει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη, είναι νόμιμοι, ανθρωπιστικοί και ηθικοί; Κι ότι δεν συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

Αγνοεί ο λόγιος ή δεν αντιλαμβάνεται ότι ο λόγος που δεν διώχτηκε κανένας γι’ αυτά τα τερατώδη εγκλήματα δεν είναι γιατί αποτελούν νόμιμες και ηθικές πράξεις, αλλά γιατί οι νικητές γράφουν την ιστορία κι αυτοί ορίζουν ποιος διώκεται και ποιος όχι.

Αν τα αντίποινα κατά αμάχων είναι ηθικά και νόμιμα, τότε και οι Ναζί δικαιολογημένα δολοφόνησαν τα γυναικόπαιδα και έκαψαν τα Καλάβρυτα, το Κομμένο, το Δίστομο και όλα τα μαρτυρικά χωριά, αφού μερικοί άτακτοι δεν συμμορφώθηκαν με την Κατοχή και τη φασιστική βία.

Θετικοί παραλληλισμοί και συμψηφισμοί με τα εγκλήματα των Αμερικάνων, των Άγγλων και των άλλων αποικιοκρατών που αιματοκύλισαν πολλές φορές την ανθρωπότητα και εξαφάνισαν από προσώπου γης λαούς, φυλές και έθνη ολόκληρα, από τη Λατινική Αμερική μέχρι το Βιετνάμ κι από την Αφρική μέχρι τη Βόρεια Αμερική, αποτελούν ύβρη στον πολιτισμό. Ούτε οι σιωνιστές ούτε οι προστάτες τους έχουν δώσει το καλό παράδειγμα για να παίρνει το μέρος τους ένας άνθρωπος που πλασάρεται ως σκεπτόμενος. Και σε τόσο σοβαρά ζητήματα δεν επιτρέπεται να μπλέκει φύρδην-μίγδην τη μυθοπλασία με την ιστορία.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!