Δεν μας αρέσουν οι «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά δεν μας αρέσουν και οι αφελείς που όλα τα βρίσκουν αθώα. Ο κ. Ηλιάδης Χρήστος, μέλος του Δ.Σ. της «Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», που όπως κατάγγειλε – παραιτούμενος από το ίδιο Δ.Σ. – ο δικηγόρος Γιάννης Ραχιώτης, χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σόρος και συνεργάζεται με κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προτείνει από το πρωτοσέλιδο της Αυγής: αφού τα επιδόματα για τους πολύτεκνους δεν απέδωσαν και η μείωση του πληθυσμού λόγω πτώσης των γεννήσεων και μετανάστευσης των νέων θα συνεχιστεί αδιαλείπτως (έρευνα του Εργαστηρίου Δημογραφικών και κοινωνικών αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), να αναπληρωθεί η μείωση με ξένους μετανάστες και πρόσφυγες. «Ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί το αρνητικό πληθυσμιακό πρόσημο είναι η προσέλκυση νέου πληθυσμού…» γράφει ο δόκτωρ πολιτικής επιστήμης.

Για τον δόκτορα, βέβαια, δεν τίθεται ζήτημα ανατροπής των πολιτικών νεοφιλελεύθερου τύπου που υποστηρίζονται επιθετικά από το Ίδρυμα Σόρος και άλλα παρόμοια ευαγή ιδρύματα τα οποία, παρεμπιπτόντως, δημιουργούν ή υποθάλπουν τους πολέμους στην Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Συρία κι αλλού προκαλώντας τα μεταναστευτικά ρεύματα.

Εμείς θα προτείναμε, επειδή στην Αυγή υπάρχει αναφορά και στην έκθεση της UNESCO που αποκαλύπτει ότι ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (500.000) ΠΑΙΔΙΑ ζουν σε συνθήκες φτώχειας στην Ελλάδα, να συμπληρωθεί η πρόταση για εισαγωγή με την εξαγωγή των φτωχών παιδιών, που αποτελούν βάρος, στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν όπου το επίπεδο ζωής ταιριάζει περισσότερο στο επίπεδο που τα έχει φέρει η πολιτική των εμπνευστών και χορηγών τέτοιων απόψεων. Αυτό μπορεί να μην το έχουν σκεφτεί ούτε ο Σόρος ούτε ο Σώρρας!

 

Ρ.Ζ. και Λ.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!