Θέατρο
Κυριακή 22/7

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας η Θεατρική Ομάδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Άφαντοι», παρουσιάζει την Όπερα της πεντάρας του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Στις 21:30 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Μουσική
Σάββατο 21/7

Η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με κιθάρες, μπαγλαμάδες, ακορντεόν και μεταλλόφωνα και με τους μόνιμους συνεργάτες τους στα πλήκτρα, στο μπάσο και τα τύμπανα. Με τραγούδια από τους δίσκους τους, ακυκλοφόρητα κομμάτια και ιδιαίτερες διασκευές. Στις 21:00 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλάνδρι.

Σάββατο 21/7
Μία ολόφρεσκη κυκλοφορία κόμικ και τρεις αντιδιαμετρικά αντίθετες μπάντες, όλα μαζί σε μία βραδιά. Future Under Construction: Athens by might Vol. 1 και Pan Pan, The Lizardz, Claustro Live στις 22:00 στο Six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Είσοδος ελεύθερη, χρέωση για το ποτό.

Προβολές
Σάββατο 21/7

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης προβάλλει την ταινία Μαγική Πόλις (1945), του Νίκου Κούνδουρου. Στις 21:00 στο Πάρκο της 129, δίπλα στο Praktiker (παράλληλα στη Βουλιαγμένης, Δραγατσανίου και Πραξιτέλους, στο ύψος της 4ης στάσης Αργυρούπολης

Τρίτη 24/7
Την ταινία Ακαδημία Πλάτωνος του Φίλιπου Τσίτου, προβάλλει η Κινηματογραφική Ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, σε συνεργασία με την Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, στη σειρά προβολών Ταινίες στον κήπο. Στις 21:30 στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 στο Θησείο.

Εκθέσεις
Έως Κυριακή 22/7

Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Μελάτου με έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού ρεύματος της Art Brut, η οποία πέρα από την οδύνη του δημιουργού, τον αυθορμητισμό, την επινοητικότητα και την εκφραστική δύναμη, αναδύει την πιο αδρή τοπιογραφία της ανθρώπινης ψυχής. Ώρες λειτουργίας: Τρ.-Παρ.18:00-22:00 Σάβ.-Κυρ. 11:00-15:00. Στην Titanium Yiayiannos Gallery, Β. Κωνσταντίνου 44.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!