Το πρόβλημα με την παρακμή είναι ότι παρακμάζει κι άλλο!

Σε αυτές τις ευρωεκλογές Εθνικός μας Υποψήφιος είναι ο κύριος Γιώργος Αυτιάς. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω.

Χρειάζεται όμως να «περιγράψω κι άλλο»! (Πάντα για την «Ελλάδα ρε γαμώτο!»).

Ζούμε μέρες του ’33! Και η μεγαλύτερη απόδειξη περί αυτού είναι ότι το μέγιστο μέρος της πολυπαινεμένης μας νεολαίας δεν έχει ιδέα τι συνέβαινε στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1930 – και ιδιαιτέρως στη Γερμανία.

………..

Στη Γερμανία του 1930 λοιπόν η Βέρμαχτ έστηνε βάσεις στην Εσθονία και στη Ρουμανία, έστελνε πάντσερ στην Ουκρανία και ο καγκελάριος Σολτς ξεκινούσε ένα πρόγραμμα επανεξοπλισμών 100 δισ. ευρώ (για αρχή).

Την εποχή εκείνη η Γερμανία πεινούσε, σήμερα τα πράγματα είναι απλώς πιο ακριβά και τα δύο τρίτα των Ελλήνων ψιλοπεινάνε μετά τις 20 εκάστου μηνός – ο οποίος έκαστος μήνας έχει διαρκώς 9 για την ελίτ, το πολιτικό τους προσωπικό και τους

κομματοκαρεκλοκένταυρους γενικώς,

γενικώς,

ή τους

κομματοσκυλοκαρεκλοκένταυρους,

αν προτιμάτε.

***

Υπάρχουν όμως και πτυχές της σύγχρονης ζωής στην Ελλάδα που άπτονται του «Τρόμου και της Αθλιότητας του Γ΄ Ράιχ» εις ό,τι αφορά τα predator και τις πάσης φύσεως παρακολουθήσεις, τις τραγωδίες στο Μάτι ή στα Τέμπη, τη διαρκή αστυνομική αγριότητα, το αλληλοξυλοφόρτωμα στους δρόμους

και γενικώς τον τρόπο ζωής στο γκέτο του καθενός μας, στο σπίτι, στο σχολείο, στους δρόμους, στα νοσοκομεία, στα σούπερ μάρκετ.

Ευτυχώς, αυτήν την αθλιότητα την παρακολουθούν οι ΜΚΟ και τη διαχειρίζονται οι Ανεξάρτητες Αρχές, με αποτέλεσμα τα woke ζόμπι να ’χουν πιάσει τα γιοφύρια και τα πόστα – σκασμός! τώρα μιλάνε οι ινφλουένσερ

κάτι σαν ομπεργκρουπενφύρερ της διαφήμισης, της κονόμας και της αποβλάκωσης. Τύφλα να ’χει ο «Λαϊκός Παρατηρητής» του Γκαίμπελς, τώρα υπάρχουν τα κανάλια δυτικά του Ρίο Πέκος που σου πυροβολούν το μυαλό στο δόξα πατρί και ψηφίζεις Μπούντεσμπανκ, Μνημόνια, Φαντς, Κασσελάκης Α.Ε. και ιδιωτικά πανεπιστήμια – να καις τα βιβλία σου και να σκίζεις τα πτυχία σου.

Τη δεκαετία του 1930 η Γερμανία έμπαινε σε «πολεμική οικονομία», τώρα σε «πολεμική οικονομία» μπαίνει όλη η Ευρώπη (ακόμα και η Δανία, μα την Παναγία).

[Βεβαίως, κάποια πράγματα έχουν τη συνέχειά τους. Το 1940 η Δανία δεν έριξε ούτε μια τουφεκιά εναντίον των Ναζί, έστειλε όμως σήμερα μια φρεγάδα στην Ερυθρά Θάλασσα να ρίξει πυραύλους στους Χούθι – έναν πύραυλο έριξε και βάρεσε μια φάλαινα.]

Όμως οι νεοναζί της κυβέρνησης στο Κίεβο σπρώχνουν στα σφαγεία ανθρώπους, ενώ οι νεοναζί του Τελ Αβίβ έχουν κάνει σφαγείο τη Γάζα! Η οποία έτσι κι αλλιώς είναι το μεγαλύτερο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στον πλανήτη εδώ και δεκαετίες.

…………..

Δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανείς την υπερκυβέρνηση Σβαμπ, ή το νεοφυές «Κονκλάβιο» των Βρυξελλών για τον «Ζωτικό Χώρο» που αναζητά πλήθος Δυνάμεων στον πλανήτη, αρκεί να (μπορεί να) δει γύρω του, πόσο στενεύει ο δικός του χώρος, πόσο στριμώχνονται οι εργαζόμενες τάξεις σε έναν άνυδρο τρόπο ζωής γεμάτον διαταγές, υπαγορεύσεις, φόβο, αγωνία και απελπισία.

***

Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έπεσε κι άλλο εν σχέσει με πέρσι (που είχε επίσης πέσει εν σχέσει με πρόπερσι) και πάει πέφτοντας 15 χρόνια τώρα. Με την κυριαρχία της Ελλάδας να ραγίζει, την οικονομία να αποδίδει στους Δυνατούς όσα ληστεύει απ’ τους αδύναμους και την «αηδία του βίου» να γενικεύεται – με τον Κασσελάκη λόγου χάριν να ευαγγελίζεται για την υγεία 5% του προϋπολογισμού, ενώ ήδη δίδεται το… 5,7%!

Παρ’ τ’ αυγό κι κούρεφ’ το, Αυτιάς, κανάλια και καυτοί Πάτριοτ. Ζόφος…

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
24•IV•2024

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!