Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε (είπε, διεκήρυξε, διατράνωσε) ότι η «Ελλάδα ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης»!!!

Ε;

Επαναλαμβάνω! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε, διεκήρυξε, διατράνωσε και είπε ότι η «Ελλάδα ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης»!!!

Ηγούμεθα, ωρέ!

Αν υποψιασθώ ότι ο εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είναι Ολόγραμμα, θα πάω να βοσκήσω πάπιες

…πλην όμως πάπιες πράσινες και χήνες μπλε! Διότι εκτός της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης η Ελλάδα ηγείται και της Πράσινης Ανάπτυξης!

……………

Ανάπτυξης όμως που δεν θα ενοχλούσε την Τουρκία. Διότι αν κάτι απ’ αυτά που (πάμε να) κάνουμε, ενοχλήσει την Τουρκία, επιστρέφουμε ασμένως σε αυτά στα οποία ηγούμεθα στα σίγουρα: στην 4η Βιομηχανικής Επανάσταση!! 

Ναι, ρε ο άνθρωπος! Άκουσε τι είπε; Είπε αναισχύντως ότι η χώρα που η κυβέρνησή του κυβερνά, ηγείται (!!), ναι

ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης!

………………

Θα μου πείτε: η πρώτη αμετροέπεια που ακούμε είναι αυτή, ή η τελευταία;

Ναι, βρε παίδες! Αλλά πάει η μπαρούφα σύννεφο! Και περνάει (η μπαρούφα) άνευ κάποιας αντίδρασης, κάποιου γέλωτος, κάποιου καγχασμού – ως να είναι οι μπαρούφες το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Οπότε

δώστου την επόμενη μπαρούφα ο κάθε μπαρουφολόγος! Σιγά την τσόχα και σιγά τα ραφτικά! Ο Άδωνις ρίχνει τις τιμές που ανεβαίνουν, η άλλη… ηγείται στις… περικοπές για την παιδεία, ο Δένδιας ηγείται της διαμαρτυρίας για το ξύλο που μας ρίχνει η Τουρκία κι όλοι μαζί

μπαρουφολογούνε μετά πάσης φιλοκαλίας αγέρωχοι, ευσταλείς και λεβεντοκόπανοι.

Διότι ηγούμεθα, κυρίες και κύριοι!

Ηγούμεθα στον βλαχοσυμπεθερισμό και τον πτωχοπροδρομισμό. Ηγούμεθα στη Διαπλοκή, στην Υποτέλεια, στο Αλαλούμ και το ξεζούμισμα των φουκαράδων.

…………..

Κι έτσι

με την κακομοιριά που φύεται σε αυτήν τη χώρα, ξεραίνονται και οι γλάστρες.

Αλλά, αν η κυβέρνηση (και διά αυτής η Ελλαδάρα) ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, η Αντιπολίτευση ηγείται της Διαρκούς Επανάστασης των Προσκυνημένων – στις ΗΠΑ, στα Μνημόνια και στη Διαφθοροδιαπλοκή.

Τουτέστιν, ευρισκόμεθα εν μέσω δύο Επαναστάσεων! «Απ’ τη Φωφώ και την Κική, ποια να διαλέξω;» – τον Χωροφύλαξ! Ο Αστυφύλαξ, στερείται καλλιτεχνικώς!

Αν και, ούτε αυτό είναι βέβαιον.

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση έχει μπερδέψει τα πράγματα! Είναι ο Ανδρουλάκης το Ολόγραμμα του Τσίπρα ή είναι ο Αλγόριθμος του Μητσοτάκη; Αν δεν είναι ο Πάιατ, δεν μπορείς να αποφανθείς με βεβαιότητα!

……………….

Αυτά έχει η εικονική πραγματικότητα, συντρόφισσες και σύντροφοι. Εξιχνιάζει o Πουαρώ τον φόνο, και διαμαρτύρεται το θύμα… 

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
14•I•2022

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!