Αγιασμός με μαρκούτσι

Παπάς όρθιος σε καρότσα αγροτικού γυρίζει στους δρόμους της Λαμίας και με μια μάνικα στο χέρι που εκτοξεύει νερό… αγιάζει τα κτήρια! Το βιντεάκι στο fb προκάλεσε σπαρταριστά σχόλια!

«Μας ψεκάζουν!», «αν το έβλεπαν οι monty python, θα έκλαιγαν στη γωνιά τους», «από τύχη ζούμε ακόμα», «ρε μλκ μου, τέτοιες φάσεις ούτε σε δυστοπικό sci fi», «κάπου διάβασα ότι το Ιράν θα στείλει αντιπροσωπεία στη χώρα για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ιδεών. Παρατήρησαν πως οι δικοί μας είναι περισσότερο βλαμμένοι και χωρίς χρήση βίας», «improvise, adapt, overcome και modern problems require modern solutions», «είναι ινσταλέισιο, ρε πλέμπς, αλλά δεν είστε άριστοι να ξέρετε απαφτά», «νομίζω με ένα canadair θα έκανε καλύτερη δουλίτσα», «μια χαρά είναι. Ούτε τους πιστούς έβαλε σε κίνδυνο, ούτε τίποτα. Και ευρηματικός. Από μένα είναι Ναι.», «εμβόλιο για την ηλιθιότητα ψάχνουμε τελικά και όχι για το κόβιντ», «φέρτε πίσω την Πρωτοψάλτη!», «το Πάσχα ο ιερέας να δίνει το Άγιο φως με φλογοβόλο», «Εκκλησία-Pfizer, προχώ η χώρα», «Λαμιάρα είναι αυτή! Ευχαριστούμε για τη διαφήμιση του χωριού μας…» και εκατοντάδες άλλα… Από χιούμορ δεν μας λείπει…

Ζα μαν Φου (fb)

 

Εξαγωγή ξεβλαχέματος, σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη

Τις έκανε… κάμπριο!

Ένας 38χρονος Ισπανός μετά την απόλυσή του αποφάσισε να εκδικηθεί. Εισέβαλε στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Mercedes-Benz στην Ισπανία και κατέστρεψε με έναν κλεμμένο εκσκαφέα 50 πολυτελέστατα μίνιβαν. Αφορμή για την απόφαση του 38χρονου αποτέλεσε η απόφαση της Mercedes-Benz να μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κατά 10% με 15%, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση των τοπικών συνδικάτων.

Flash.gr

 

Λαθροκυράτσες

Η Σοφία Βούλτεψη πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ανέλαβε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό τη θέση της υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου. Η κυρία Βούλτεψη είναι αυτή που δήλωνε στις 16 Νοεμβρίου 2015 ότι όπως υπάρχουν «λαθραναγνώστες» υπάρχουν και «λαθρομετανάστες»!!! Η κυρία Βούλτεψη είναι αυτή που χρησιμοποιώντας την πιο ακραία προπαγάνδα της ακροδεξιάς χαρακτήριζε τους πρόσφυγες σαν εισβολείς. Η κυρία Βούλτεψη ήταν αυτή που τον Ιούνιο του 2017 είχε ξεστομίσει τη φράση ότι «δίπλα στους Ρομά ζουν άνθρωποι»!

Ημερόδρομος

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!