Ντροπή σας!

Μιλάμε για απαράδεκτη κτηνωδία. Όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που εκμεταλλεύτηκαν τα κινήματα για να αποκτήσουν αγωνιστικό «προφίλ», κάνουν τώρα τις κότες σπρώχνοντας τους πολίτες που πρωτοστάτησαν στους αγώνες που τελικά καρπώθηκε η ομάδα Τσίπρα, στην απόγνωση και την καταστροφή. Το κίνημα «Δεν πληρώνω» ήταν από τα πιο δραστήρια και πιο πρωτοπόρα, που άνοιξε δρόμο σε πολλά άλλα κινήματα υπεράσπισης των συμφερόντων των απλών ανθρώπων, κόντρα στην, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ληστρική εκμετάλλευση των δημόσιων δρόμων από τους ευνοούμενους εργολάβους. Κι ενώ η απαλλαγή από τα βαριά πρόστιμα των πολιτών που ταλαιπωρήθηκαν στους δρόμους, σύρθηκαν στα κρατητήρια, απειλήθηκαν από τα μεγάλα αφεντικά και συκοφαντήθηκαν από τα ΜΜΕ, έπρεπε να έχει γίνει αμέσως από τη νέα κυβέρνηση, ενάμιση χρόνο μετά, καλούνται να καταβάλλουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας, με άμεσο κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους ή να χρεοκοπήσουν. Και είναι ιδιαίτερα μεγάλη η ντροπή για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Λάμπρου, η Κατριβάνου, ο Μανιός και πολλοί άλλοι, που αναδείχτηκαν υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των πολιτών από τις πλατείες και τους δρόμους μέχρι τα νοσοκομεία και τις φυλακές. Τέτοια γαργάρα, ποιος τη φανταζόταν!

Κ.Α.

 

Θανατηφόρα χτυπήματα στους αδύναμους

arkasΣε κάθε σκαλοπάτι που κατεβαίνει οικονομικά ο Έλληνας, ένα καινούργιο χτύπημα τον περιμένει, για να πέσει ακόμα πιο κάτω, από τα «ανώδυνα» μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ! Καταργήθηκε και η έκπτωση 20% για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματική στέγη. Δηλαδή, όποιος έχει ένα ακίνητο που δεν μπορεί καν να το πουλήσει για να το ξεφορτωθεί, έστω σε γελοία τιμή, θα πληρώσει τώρα ολόκληρο ΕΝΦΙΑ, παραπάνω απ’ αυτό που πλήρωσε πέρυσι. Κι αν έκλεισε το μαγαζί του, είναι άνεργος και του έχουνε κόψει και το ρεύμα, πάλι θα πληρώσει 20% παραπάνω ΕΝΦΙΑ για να τον ξαποστείλουν στον αγύριστο μια ώρα αρχύτερα! Κατά τ’ άλλα διαφημίζουν προγράμματα αλληλεγγύης, οι αθεόφοβοι!

Π.Ξ.

 

Δείκτες καθόδου

Έκλεισαν 3.000 πρατήρια βενζίνης και 15.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδας. Και από την αρχή της χρονιάς διέκοψαν τη λειτουργία τους 19.000 επιχειρήσεις, ενώ πέρυσι είχαν κλείσει 13.825, ανακοίνωσε το ΓΕΜΗ. 244.000 εταιρίες έκλεισαν τα χρόνια της κρίσης, λέει η ΕΛΣΤΑΤ, δημιουργώντας εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους που ούτε στο ταμείο ανεργίας δεν μπορούν να μπουν. Μερικοί «δείκτες» από τους εκατοντάδες σε όλους τους κλάδους που σαμποτάρουν το πλάνο του Τσακαλώτου που φέρνει ανάπτυξη στους μικρομεσαίους!

Ξ.Λ.

 

Χολέρα!

Τόση βαβούρα για να ψηφίσουν οι 17άρηδες! Να δούμε τι άλλο θα φέρουν για να κερδίζουν χρόνο, αποπροσανατολίζοντας την κοινωνία. Αυτοί για να ξεχάσει ο κόσμος τους φόρους, τις περικοπές συντάξεων και την ανεργία, είναι ικανοί να φέρουν ακόμα και χολέρα!

Katia Veliou

 

 

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!