Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα Σάκη Καράγιωργα ΙΙ) στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: Αειφόρος ανάπτυξη και περιβάλλον: Η περίπτωση αξιοποίησης του Ελληνικού.

Την Ημερίδα συνδιοργανώνουν: Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με τα Εργαστήρια Οικολογίας –Περιβάλλοντος και Ανθοκομίας – Αρχιτεκτονική Τοπίου. Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος. Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού. Η Ημερίδα αποτελείται από δύο συνεχή πάνελ με τις ενότητες:

Α΄ Πάνελ: Κοινωνικές, οικονομικές, αναπτυξιακές επιπτώσεις από την επικείμενη επένδυση. Συντονιστής η Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρ. Καραμανώφ και εισηγητές οι Ελ. Πορτάλιου, καθηγήτρια του Ε.Μ.Πολυτεχνείου, Σπ.Κίνιας πρ. διπλωματικός – μέλος της Επιτροπής για Μητροπολιτικό Πάρκο, και Κων/να Καζά–Παπαγεωργίου, Αρχαιολόγος.

Β΄Πάνελ: Αειφόρος ανάπτυξη, Περιβάλλον, Θαλάσσιο μέτωπο Σαρωνικού – Ελληνικού με Συντονιστή τον Γρηγ. Τσάλτα, πρ. Πρύτανη Παντείου και Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Περιβαλλοντικής Ερευνας & Κατάρτισης, με εισηγητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο τον Καθηγητή Γερ. Αράπη και την επ. Καθηγήτρια Αγγελ. Παρασκευοπούλου, την Γιούλη Καμπούρη Χημικό – Περιβαλλοντολόγο, επιθεωρήτρια ΥΠΕΧΩΔΕ και τέλος τον Δρ Χρ. Αναγνώστου, Γεωλόγο πρ. Δ/ντή ΕΛΚΕΘΕ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!