Η Ιερή Συμμαχία της Ευρώπης πέφτοντας πάνω στον αδύναμο κρίκο ολόκληρου του δυτικού συστήματος, στη χώρα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας παγκοσμίως, την Ελλάδα, «βγάζει γλώσσα» όχι μόνο απέναντι στο λαό και τις κινητοποιήσεις του (αυτό θα ήταν κάτι εντελώς φυσιολογικό) αλλά και απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.

Η Ιερή Συμμαχία απαιτεί πλήρη ευθυγράμμιση, πλήρη υποταγή, πλήρη συναίνεση στη σφαγή που προωθεί. Αυτό που την ενόχλησε, ήταν κάτι που είναι απαγορευμένο: Δεν μπορεί κανείς να προβάλλει, έστω την ιδέα, ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Το είπε το τρομερό παιδί της Ε.Ε., τωρινός πρόεδρος της Κομισιόν και χτεσινό ανανήψαν στέλεχος της πορτογαλικής Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, Μανουέλ Μπαρόζο:  «Να μη δίνει την εντύπωση (σ.σ. ο Αντώνης Σαμαράς) ότι υπάρχει άλλος δρόμος».
Αυτή η σκέψη, αυτή η εντύπωση, αυτή η αγωνία που έχει σχεδόν όλος ο κόσμος, όλη η Ευρώπη, όλος ο λαός στη χώρα μας, είναι υπό απαγόρευση στους κύκλους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Ακόμα και ένας αστός που θα μιλήσει για «άλλο μείγμα» οικονομικής πολιτικής για το κεφάλαιο, δημιουργεί πρόβλημα στο μονόδρομο των εκβιαστών τοκογλύφων τραπεζιτών και της Ιεράς Συμμαχίας. Κάθε αντίθετος υπαινιγμός προκαλεί αναστάτωση σ’ αυτό που έχουν συγκροτήσει, σε υπερεθνικό επίπεδο, καταδικάζοντας λαούς και χώρες, φτάνει να μετακυλύουν την κρίση, να εξουθενώνουν τους εργαζόμενους, να δημιουργούν χωματερές ανθρώπων και παραγωγικών δυνάμεων.
Ο λαός έδειξε τη δύναμή του και την αποφασιστικότητά του. Έδειξε ότι όχι μόνο δεν πιστεύει στο μονόδρομο τρόικας-κυβέρνησης και σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά θέλει μια άλλη διέξοδο για τη χώρα και το λαό, θέλει μια πολιτική οικονομική κοινωνική διέξοδο που θα τον ωφελήσει. Μακριά από το τους ζουρλομανδύες του χρέους και των ευρωενωσιακών πολιτικών, σε αντίθεση με την παραγωγική αποδιάρθρωση και την διάλυση της κοινωνίας. Ο λαός σπάει τις γελοίες απαγορεύσεις τύπου Μπαρόζο. Περιγελά τις προσπάθειες να αναμορφώσουν λίγο την αποκρουστική τους εικόνα οι Παπανδρέου-Πάγκαλος-Βενιζέλος (σαν νέο Τρίο Στούτζες). Αψηφά την τρομοκρατία και τις φοβέρες. Έρχεται η στιγμή να γεμίσουν οι πλατείες της χώρας που θα σημάνουν μια μεγάλη αλλαγή.
Έρχεται σιγά-σιγά ή και ορμητικά η εποχή που θα αντιστραφούν τα «Ferboten-απαγορεύεται». Έρχεται η εποχή που οι λαοί κάτω από την πάλη τους θα απαγορέψουν την εκμετάλλευση, την Ε.Ε., την κοροϊδία, την τηλεδημοκρατία, την παθητικότητα, τον κυνισμό, τον αγριανθρωπισμό, τους πολέμους και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!