Πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο Τόπος Αλλού κάνει το έργο του Λουίτζι Πιρανέλλο «Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε» (διαφορετικά κάντε ένα GOOGLE) σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή και με την Μάνια Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Λασπιά και τον Νίκο Καραστέργιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίσης παίζουν οι: Πασχάλης Μερμηγκάκης, Λαμπρινή Θάνου, Άντα Κουγιά, Δημήτρης Νικολόπουλος, Ασημένια Παπαδοπούλου και Βίκυ Αθανασίου. Φιλική συμμετοχή θα έχουν σε βίντεο οι: Αντώνης Καφετζόπουλος και Πάνος Σκουρολιάκος.

Ένα γκροτέσκο σκηνικό πείραμα που θα προκαλέσει πολύ γέλιο και παράλληλα, θα θέσει και ουσιαστικά ερωτήματα στους θεατές όπως: Είμαστε αυτοί που νομίζουμε ότι είμαστε; Είμαστε αυτό που νομίζουν οι άλλοι ότι είμαστε; Είμαστε αυτό που λένε οι πράξεις μας ή οι προθέσεις μας; Τελικά, είμαστε αυτό που λέει η αστυνομική μας ταυτότητα ή ξεγελάμε τον εαυτό μας και την αστυνομία συνακόλουθα;

INFO

Θέατρο Τόπος Αλλού
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00. Κάθε Κυριακή στις 20:00. Κρατήσεις: 2108656004, 2108679535

Γενική είσοδος: 10 ευρώ, τρίτη ηλικία/συνταξιούχοι/groups άνω των 10 ατόμων: 7 ευρώ. Άνεργοι/Σπουδαστές/Ατέλειες: 5 ευρώ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!