Χριστός Ανέστη, εν Χριστώ Φιλοκυβερνητικοί Αδερφοί! (@kperifanos)

 

Εμ, το θάνατο νίκησε ο Χριστός! Τι θα νικούσε, τον καπιταλισμό; Αφού ο καημός σας είναι η αιώνια ζωή, όχι η αξιοπρεπής… (@krystallotriodo)

 

Είδομεν το Φως, το αριστερόν. (@kpapav)

 

Μετά από τρεις μέρες πλήρους κρεατοφαγίας, υποδεχτήκαμε το σπανακόρυζο στο σπίτι με τιμές αρχηγού κράτους! (@skiourofatsa)

 

Κοροϊδεύουν όλοι τις δηλώσεις Τσίπρα στην Κέρκυρα και το μπλέξιμο του Οδυσσέα με τον Ιάσωνα! Και τι θέλατε; Να τον είχε εξετάσει ο Αλαβάνος στην ιστορία-μυθολογία του δημοτικού σχολείου; (Τάσος Μελίτης)

 

Δε τους ενδιαφέρει πόσο θα κόψουν συντάξεις-αφορολόγητο στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν θα ‘ναι το ’19 ή το ’20. Να προλάβουν λίγο ακόμα στην καρέκλα! #Eurogroup (@niklsp)

 

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, περίτρανα αποδεικνύεται το γεγονός ότι ο μέσος Συριζαίος είναι ένας Χρυσαυγίτης που έχασε τον δρόμο του… (@pantatifaki)

 

Ο Κουρουμπλής μιλάει για εκμετάλλευση αναπηρίας. Ο Κουρουμπλής! (@tarrott)

 

Να ήμασταν τώρα σε ένα καφενείο, να ‘χαμε στη μέση τον Παπαδημούλη, να τον κερνάμε και να μας λέει χωρατά… (@brothermouzone8)

 

Βόμβα στη eurobank! Τα κόκκινα δάνεια είναι εκρηκτικά πλέον! (@islandlayer)

 

Στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ θα γράφει μέσα και “τζαμαρία Eurobank” πάντως. (@dimkott)

 

Η ΔΕΗ ξεκαθαρίζει ότι «ουδεμία αύξηση των τιμολογίων της έχει γίνει από το 2014 και εντεύθεν»! Σωστά τα λέει, ρε! Μόνοι σας αυξάνετε τις ώρες κατανάλωσης. Κρυουλιάρηδες! (@Vagg_Agio)

 

Ο Καμμένος είπε Αϊσιχτίρ σε Τούρκο πιλότο. Χεσμένοι οι γείτονες παραχωρούν Ιστανμπούλ, κόκκινη μηλιά, πράσινη αχλαδιά και κάτι ντομάτες… (@miltostr)

 

Στο δελτίο του ALPHA TV αποκάλεσαν “ακροαριστερό” τον Μελανσόν. Σε λίγο τον Φώτη τον Κουβέλη θα τον λένε Κάρλος το τσακάλι! (@O_mr_K)

 

Εφιάλτης ένας Β’ γύρος με Λεπέν-Μελανσόν για τους φιλελέδες. Λογικό, γιατί θα αναγκαστούν να ψηφίσουν Λεπέν και πάπαλα η θεωρία των δυο άκρων. (@N0nServ1am)

 

Στην Τουρκία πάντως πρέπει να ‘χει προχωρήσει πολύ η τεχνολογία. Πρώτα βγαίνουν τ’ αποτελέσματα και μετά ψηφίζουν. (@sympantikos)

 

Λίγο πριν αναφωνήσει “όποιος με αποκαλεί δικτάτορα, θα φυλακίζεται” είναι πλέον ο Ερντογάν. (@silaserafim)

 

“Δήμος Βερύκιος: Να πάρουν τον πισινό τους οι χήρες και να πάνε να δουλέψουν!”
Αν δλδ ο Κοντομηνάς τινάξει τα πέταλα, ο Βερύκιος θα αποποιηθεί τη σύνταξη χηρείας; (@sofiakara853)

 

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, οι συνταξιούχοι εκτός απ’ τα λεφτά που δίνουν στα εγγόνια τους πίνουν και οι ίδιοι καφέ. Μιλάμε για πρόκληση. (@spigaro)

 

Από γερμανικές αποζημιώσεις, ομόλογα υδρογονανθράκων, διαγραφή χρέους, λίστες Λαγκάρντ κ.λπ. ξεπέσανε στο χαρτζιλίκι του εγγονού. Έντιμος συμβιβασμός! (@MyMan_key)

 

Έχουμε και μια αλλαγή στο πρόγραμμα της ΝΔ. Ο Κυριάκος πρώτα θα βάλει μια τάξη στη Βενεζουέλα και μετά στα Εξάρχεια. (@JUNGLE_Report)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!